Makan pizza, jom!
6/02/2009 03:00:00 AM | Author: eVy-D-YaNa
Balik dari Terengganu, esok harinya...

ktorg pegi makan pizza kat Batu Gajah...
14 orang semuanya...13 orang gerak dari UTP dengan 3 kereta...
abg Arep lak join masa kat sana, entah dia datang dari mana...

dari kiri ke kanan mengikut tempat duduk...hek3~:
~Khairi~abg Amin~Diyana~abg Sholleh~abg Akond~abg Jawa~abg Nazri~
abg Anas~abg Ipe~Azuani~Sabrina~kak Didie~kak Effa~abg Arep~


ktorg saja keluar makan pizza ni...konon-kononnya nak raikan penerima2 sijil USR
(ayat mcm bajet ja....hehe~)
ada rezeki lebih...siyes seronok makan ramai2 macam ni...
suka tengok muka sorang2 hepy makan pizza!
betol, tak tipu!
tak caya? cuba tengok muka2 diorg kat bawah ni....

ni la gaya makan orang yang betol2 rushing nak kejar tren! ;D

al-kisaaaaahhh~
nak dijadikan cerita...
ada la seorang abang ni...tren dia nak balik rumah pukul 10 malam...
naseb baek la tren tu kat Batu Gajah jugak...
cuba bayangkan pukul 9.20 ktorg baru sampai pizza hut tu..
(mana taknya pukul 8.30 baru nak kumpul kat UTP..
nak tunggu semua orang ada baru nak gerak)

pukul 9.40 baru dapat makan...
terpaksa la makan dengan rushing sekali...
aduhai...ciannya...
abg Amin...abg Amin...
hehe~ ;P

pukul 9.50 baru abes makan...sempat gak sampai on time kat stesen tren..
dengan kecekapan pemanduan abg Anas...hek3~
naseb baek tak terlepas tren! ;)


yang laen2 plak....tengah sibuk menjamu selera...nyum3~ ;D


entah apa la yang tengah dibincangkan tu...hehe~


aku rasa mesti lagi meriah kalo kak Saa, kak Fiza, kak Asmat, kak Anis, kak Mun, kak Fadz, abg Rambo, abg Nuri, abg Tajul, dan yang laen2 yang tak disebut kat sini, pun ada sekali join ktorg...nampaknya laen kali la kot kan..ramai yang dah balik rumah..abg Rambo & kak Anis plak dah start intern...baru kejap diorg pergi, tapi dah rasa rindu kat diorg ni...semoga diorg keja baek2 kat sana...huhu~

lepas tu ktorg g sambung karok lak....tapi tak semua yang join...karok terakhir sem ni...layaaaan!~

apa-apa pun....

saayaaang semuaaa!!
mwahx...mwahx...mwahx~


This entry was posted on 6/02/2009 03:00:00 AM and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

12 butterflies:

On June 15, 2009 at 12:00 PM , mashimarossa said...

yes berjaya mengesan typo!!

"baru kejap diorg pergi, tapi dah rasa rinsu kat diorg ni"

rinsu?? isk isk terlampau rindu terus jadi rinsu~ ha ha ha

oh terharu nama first sekali dalam list "aku rasa mesti lagi meriah kalo kak Saa, kak Fiza, kak Asmat, kak Anis, kak Mun, kak Fadz......"

 
On June 15, 2009 at 1:02 PM , eVy-D-YaNa said...

ok2....dh btulkan dh typo tu...mekaseh2~ :)

btw..mmg purposely letak nama kak saa first, sbb kak saa mst perasan cket...ah-ha!~ :D

 
On June 15, 2009 at 8:06 PM , jon jonson said...

ceh, nazri x info aku pon kenduri neh

 
On June 15, 2009 at 8:29 PM , anis88 said...

"nampaknya laen kali la kot kan"...ayat nie akn ku pegang erat..hak2...xaci nk pizzzzzzaaa jgk...ktrg g nnt kna blnja jgak..ini ugutan!=p

 
On June 15, 2009 at 9:19 PM , anak melayu said...

mane saye ade jeles!xde lah....saye x jeles langsung!!!langsung tidak...
saya x jeles x1000...

 
On June 17, 2009 at 1:47 AM , akOnd said...

oh rugi x tgkap gmbr bil mkn piza aritu..mencecah 3 angka gak la..he3

 
On June 18, 2009 at 9:36 PM , Airland said...

Pergh! tgh rushing pn sempat g piza ek??

 
On June 19, 2009 at 12:08 AM , chillsberry said...

saa..u shouldnt be proud bout it. your name is not in the last place. tajul is the one who should take pride in.

"i save the best for the last"..remember?

 
On June 20, 2009 at 1:33 AM , dh duk kl_xpat la said...

mkn piza mmg sdap....heheheh

 
On June 20, 2009 at 3:13 PM , mashimarossa said...

sheesh~~ suke hati la nak bangge ke x chills~
nak bangge jugak nak bangge jugak ~
and tengoklah nama tajul, diyana lupe nak bold kan huruf L..nampak sangat diyana x gne prinsip "save the best for the last"..hehe~
dan sbenanye saya pon tak berpegang pada prinsip itu jugak..
prinsip saya "the best man wins"

 
On June 21, 2009 at 12:05 AM , chillsberry said...

i know.
you deserved the best person..
all the best saa :)

 
On June 29, 2009 at 5:34 PM , AsMaT said...

huwaaa....nk piza gak...majok name kak saa 1st..huhu...

xpe2.."nampaknya laen kali la kot kan" tu kire bukak sem ni la eh...hehe

 
Related Posts with Thumbnails