Tagged No 4
3/07/2010 10:12:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Post pertama untuk bulan ni, tag oleh SNABAW, si budak nakal ni!

1) You have to print the screen wallpaper that you are using right now

desktop yang 'bersih' sebab baru lepas kena format...*sigh*



2) Tell us why you like that wallpaper

Aku memang suka wallpaper ni. Most of the time aku guna wallpaper ni selagi takda gambar lain yang best untuk diletakkan kat situ, macam skandal ka (skendel la sangat, I ni skendeles k...hik3~~).
Herm, selain menyedapkan mata memandang dan tenang, aku rasa ramai dah tau yang aku ni memang green mania. Sapa yang kenal atau pernah masuk bilik aku mesti tau, banyak gila barang aku warna hijau. Tengok, blog aku pun warna hijau kan. hehe, noted.


3) Tag people

* kak ina
* kiera
* azuani
* che aten
* rumet
* dan sapa2 pun yang rasa nak buat

Simple ja tag ni, korang buat ek!~ :D


|
This entry was posted on 3/07/2010 10:12:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

9 butterflies:

On March 8, 2010 at 12:25 AM , ChE AtEn♥♥ said...

hee.diyana tag kite.means diyana igt kt kite.. ^_^

 
On March 8, 2010 at 1:08 AM , limauais said...

seb bek print screen wallpper yg bru pas format..kalo x,gamba sape ye ade kt walpper tuh?hahaha..
juz kidding~

 
On March 8, 2010 at 10:57 AM , McFLuRry_MaNIaC said...

hikhik..hijau~

 
On March 8, 2010 at 11:18 AM , cik aso said...

wokeh...ptg ni akak buat.hehehe

 
On March 8, 2010 at 9:25 PM , eVy-D-YaNa said...

che aten
hee...mesti la igt...rindu korg semua kot! ;D

limau ais
hehe..mesti la letak gmbr dgn pakwe kot..ah-ha!~~
just kidding too!
kan dh ckp yg org ni skendeles..hnnnsss~~ ;)

fana
heeeee~ hijau..

kak ina
hee...wokeh~ :)

 
On March 9, 2010 at 3:27 AM , didie said...

hijau~ sooooo dyana!!! ;P

 
On March 9, 2010 at 11:49 PM , eVy-D-YaNa said...

kak didie!!
akak pun bole buat tag tu k...kalo rajin buat ek..hehe~~

 
On March 11, 2010 at 5:49 PM , anis88 said...

seb bek xkena tag~ dah lbey stahun dah xupdate...muahahaha

 
On March 13, 2010 at 2:32 AM , kiera-fishies said...

ooo
mengetag kite yer..

rindu rebina!
=p

 
Related Posts with Thumbnails