Tak tau apa perasan.....
3/21/2010 02:26:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Ekceli tadi baru lepas USR kat USM. Aku pergi untuk membantu apa2 yang patut ja. Aku excited nak turun USR sebab nak rasa suasana USR kat USM pulak. Bila aku sampai sana, aku pulak yang neves. Dah la dengan selambanya pergi sorang2, pastu bila aku tengok diorg2 yang nak kena test arini, teringat aku masa2 aku amek USR dulu. Sat ja dah setahun dah rupanya. Cepat betoi masa berjalan!

Aku tak sangka pun geng2 UTP nak datang sini. Tengah2 dok dengar briefing tiba2 nampak abg Halim lalu masuk, pastu diikuti yang lain2. Yang paling best mesti la bila aku nampak ahli2 UTP ni semua! Eksaited ja aku time tu. hehe~

Hari ni aku ada la peluang mencuba apa yang aku belum pernah buat. Timba2 ilmu dan pengalaman. Tapi aku sempat ada sekejap ja kat USR sebab kena balik dah sebelum USR abeh, ada hal lain. Pa2 pun dapat jumpa dengan diorg dah kira best gila!~~ :D rindu kot!~

Disebabkan balik awal, tak sempat nak bergambar dengan diorg :( Tapi tak pa la kan, bole jumpa lagi nanti.. :)


p/s: terjumpa dengan something yang tak sepatutnya jumpa...aduhai~ careless....
susah jugak nak buang ek...huu~

This entry was posted on 3/21/2010 02:26:00 PM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 butterflies:

On March 23, 2010 at 9:55 AM , SNABAW said...

something wei ?
kejamnya ayt ! hahah !

 
Related Posts with Thumbnails