1st GA-My Birthday Giveaway
1/04/2011 09:43:00 AM | Author: eVy-D-YaNa


Dah lama tak join contest. Kali ni terasa nak join pulak. Contest ni dianjurkan oleh blog Deqlis GA & Contest. Contest ni dibuat khas untuk hari lahir Deqlis bulan Februari nanti. Simple ja contest ni. Meh kita tengok syarat-syarat nak join contest ni...

1. Blogger dan ada alamat di Malaysia
2. Follow blog iniini dan ini ( ADA 3 BLOG YA)
3. Masukkan banner di atas di dalam entri dan sidebar uools serta link kan ke blog deqlis
4. Tag 2 orang kawan blogger (pastikan kawan itu tahu anda tag dia)
5. Tinggalkan url penyertaan uools di ruangan komen di blog baru DEQLIS GA & CONTEST --> "deqlis-contest.blogspot.com"
6. Lengkapkan semua syarat2 di atas..itu jer

So, dengan ni aku nak tag:
1. cik wanie 
2. cik pija


kepada cik Deqlis:
Happy Birthday in advance!! Semoga panjang umur dan murah rezeki. 
Herm, ....dan semoga saya menang GA & contest ni...hehe~ terima kasih. :)

 


This entry was posted on 1/04/2011 09:43:00 AM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 butterflies:

On January 4, 2011 at 2:50 PM , deqlis said...

salam dik..
thank join my GA...

gud luck bebeh!

 
On January 4, 2011 at 3:41 PM , eVy-D-YaNa said...

kak deqlis,
thanks ya~
hrp2 menang!
hehe~ :)

 
On January 4, 2011 at 3:46 PM , Mr. TN_SkY said...

rajin btul msuk contest eh? hehe

 
On January 4, 2011 at 3:47 PM , Mr. TN_SkY said...

neway..bol je share..amek lah..thanks sudi drop komen =_=

 
On January 4, 2011 at 4:02 PM , eVy-D-YaNa said...

Mr. TN_SkY,
hehe...xda la rajin mana, saja suka2 join!
mana tau menang, ada la rezeki kt ctu..hee~ :)

nnt sy share kt cni jgk k..

 
Related Posts with Thumbnails