Duyung Aridinata...cutenya!
7/12/2010 11:09:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Petang tadi aku tengok cerita Duyung Aridinata untuk slot Lagenda TV3. Hari ni Episod 1. Aku mula-mula tak plan pun nak tengok cerita ni, tapi kebetulan pulak terbukak TV3 masa siaran cerita ni. So, layaaaan

Cute kan Duyung Aridinata ni tido dengan bantal2 gitu?  hehe~
Cerita ni ala-ala cerita Dyesebel dari Filipina tu. Cuma watak duyung ni lelaki, bukan perempuan macam selalu. Baru tengok episod 1, aku dah jatuh hati dengan cerita ni. Cuteeee sangat! Aku suka dengan watak2 dalam cerita tu. Zach F yang main watak Duyung Aridinata tu nampak comel dan innocent...hehe~ Watak ayah Aridinata (Tony Eusoff) dan mak Aridinata (Rozi Rashid) pun sweet jugak...terutamanya ayah dia yang kelakar dan selamba tu!


Memang tergelak-gelak aku tengok cerita ni. Ada jugak adegan2 poyo yang mencuit hati. Overall, cerita ni menghiburkan dan aku terasa nak tengok sampai habes walaupun macam tak sempat sebab nak balik utp dah...


Gambar-gambar, ihsan dari sini.


|
This entry was posted on 7/12/2010 11:09:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 butterflies:

On July 13, 2010 at 2:09 PM , cik aso said...

betul2.. lawak2. tertengok gak =P

 
On July 13, 2010 at 2:30 PM , eVy-D-YaNa said...

comel kan? ayah dia poyo la..depa stu fmly tu mcm loving~ sweeet~ =)

 
On July 13, 2010 at 10:21 PM , nas said...

ahahaha..'
lelaki pon jadi duyung...dasat2...ehehehe

 
On July 13, 2010 at 10:56 PM , eVy-D-YaNa said...

hehe...
byk ja duyung laki dlm cerita ni..jdik pengawal..

herm, cerita cute n kelakar..hehe~ ;D

 
On July 15, 2010 at 2:14 AM , Anne Boleyn said...

wahh citer baru ekk? kena tengok ni. lately ni jrg sesangat tngok tv. mengadap pc je kejenye adeyh~

p/s : sorry yer sebab lambat balas kunjungan. :) thanx sebab sudi bagi komen di Hana Love Nest hope lepasni ley teruskan support blog ini kay :)

 
On July 15, 2010 at 2:14 AM , nas said...

owh...yeker???
ehehehehe..sori lmbt follow...just usha2 blog dlu..yelah max nas bole follow 300 blog jerk..so awak nseb bek la..ehehehehehhe

 
On July 16, 2010 at 2:05 PM , MamaFaMi said...

Wah citer ala ala fairy tale ni memang suka, tapi kalau dok bersambung-sambung, mulalah datang malas!

 
Related Posts with Thumbnails