Of Me & Photoshoot : SUNDAY AMUSEMENT !
4/25/2011 04:13:00 AM | Author: eVy-D-YaNa
OMG. Dah bersarang terbengkalai dah blog aku ni. Siyes, dah lama tak dapat update. Semua sebab komitmen tak berbelah-bagi aku terhadap FYP aku. Siyes takda masa. Sekarang ni pun FYP aku baru setel 90%. Ni pun  curi masa sikit nak update blog. huhu~ 
*****

Memandangkan tak sampai 20 hari lagi aku nak belajar kat UTP ni, maka aku dan kawan-kawan aku dengan suka-sukinya buat photoshoot lagi!! Kali lebih menarik dan meriah. Photogs kali ni sama macam photoshoot friendship dulu, Moh & Fakhrul. Aku dan besfren aku, Bee dengan senang hatinya jadi model...hehe~

Tarikh: 24 April 2011
Lokasi: Eco Park, Taman Botani, Gopeng, Perak
Masa: 8.30 am - 11 am
Tema: Bebas

Jom kita layaaaaaan hasil photoshoot tu...


 






naturality

 
 

cutey-to-noty

p/s: sangat banyak benda nak update! Tengok la yang mana sempat..huhu~ 



This entry was posted on 4/25/2011 04:13:00 AM and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 butterflies:

On April 25, 2011 at 7:34 AM , fishies said...

diyana suka kan photoshoot~

;)

 
On April 25, 2011 at 8:08 AM , eVy-D-YaNa said...

fishies

ha'ah...suka2...sbb msa ni la bole buat muka mcm2..bajet comel bole, bajet nakal siket...hehe~

pastu puas hati sgt bila tgk hasil gmbr tu cantik! ;D

 
Related Posts with Thumbnails