Ouch!
7/25/2009 04:29:00 AM | Author: eVy-D-YaNa

Tengah2 trening dalam format...tengah menyerang hero...tiba2 'gedebik!'

erk!

pedih pulak....rilek2~

bangun2, ingatkan air mata mengalir sebab terkena hentakan tangan yang berkaedah terus kat hidung tadi...

masuk balik dalam barisan...
lain macam ni...apasal lak mengalir tanpa henti dan pekat semacam...
masuk mulut pulak tu...

tanya kat partner, dia plak terkejut beruk!
naseb baek tu adegan akhir..
terus ktorg berkejaran meninggalkan tempat kejadian...

huh.
depan cermin...


"aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
ni turn aku pulak yang terkejut beruk...
yang teman ke sana pun menjerit terkejut
bila dalam cahaya terang nampak muka aku...
rupa-rupanya..

hidung aku berdarah dengan sangat banyaknya..
darah merah pekat mengalir dari dalam hidung..
macam orang baru lepas gaduh..
huhu~

aku pun tak tau macam mana bole jadi macam tu...
nak kata aku fikir benda laen masa serangan tu tak jugak..
sebab memang betol2 fokus dah kat adegan..
entah la..
kifarah ni..
ada la tu salah kat mana2 sebelum ni..
dah orang pun kata 'malang tak berbau' kan?
naseb, hidung tak patah, ini cerita selamat.
Alhamdu Lillah~ :)

*******

p/s 1: naseb baek darah cepat gak berhenti mengalir dan takda pa2 dah lepas tu..berdenyut-denyut siket..takpa, itu biasa.
p/s 2: bila saket baru rasa puas...dalam pahit tu tersembunyi manisnya.
p/s 3: terima kaseh kepada yang menghulurkan bantuan dengan segera tadi; Sab, kak Didie & Syahmi. :)
p/s 4: kawan2, fokus k masa trening!




This entry was posted on 7/25/2009 04:29:00 AM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

10 butterflies:

On July 25, 2009 at 10:42 AM , azuaNi kasiraN said...

xamik gambo lak mase darah 2 kuar..leh pos kat blog..hehehe~~
hati2 ye lain kali...nakal 2..gigit kang..hahaha~~

 
On July 25, 2009 at 2:10 PM , cik aso said...

cik evy.. mcm mana la ni? okay tak?
lain kali lebih hati2 tau..

 
On July 26, 2009 at 12:55 AM , mashimarossa said...

huk! billerr tuhh???
banyak sangat ke kaksaa dah terlepas cerita??
siann evy!
len kali wat leklok k~

 
On July 26, 2009 at 1:16 PM , chillsberry said...

tu darah kotor tu.
berbekam secara tak sengaja.
bagus utk kesihatan
bersyukurlah~

:)

 
On July 26, 2009 at 8:22 PM , SNABAW said...

weyh , ang biaq betik .
gila rock wa ckp lue .
smpi b'drh .
ang wat apa bai ?
adeii .

 
On July 27, 2009 at 10:00 AM , eVy-D-YaNa said...

azuani,
tu la, mula2 igt nak amek gmbr jugak...tp tu sblum tgk cermin tu la..lps tgk darah banyak tu, mak aii...cuak gila kot...xprnah hidung berdarah gitu..hehe..
kalo ltak gmbr tu kt blog, cnfirm horror! hehe~

kak ina,
ok ja...lps kena aritu pun smbung run demo 2 3 kali lak...huhu...insyaAllah, lps ni lbih hati2.. :)

kak saa,
msa jumaat mlm aritu, yg skuad demo kna tnjuk demo kt abg zack tu..
msa first run tu dh kena..huhu~
tp ok ja...alhamdu lillah~
insyaAllah, lps ni wat leklok..

chillsberry,
agaknya la kot...ada hikmah la tu..
xprnah kot hdung berdarah smpai mcm tu...huhu~

snabaw,
btol la...apa yg xbetolnya...
hehe~
gila real kot darah..hehe...aku pn cuak tgk smpai aku pn menjerit sakan...hehe
pd hal sblum tu mcm rilek ja..hehe~ :D
demo 29hb ni..huhu~

 
On July 27, 2009 at 2:13 PM , PrInCEssPInK said...

yana...
what happen??

terkejut dgr sampai darah terkeluar??!!

hati-hati tau next time..
cuak lak dgr cite yana ni..
take care~

 
On July 28, 2009 at 7:40 PM , eVy-D-YaNa said...

zati, xda pa2...i'm ok~

jgn riso k..cket ja aritu..

insyaAllah, lps ni lbih hati2~ :)

mekaseh tau~

 
On July 29, 2009 at 1:14 PM , miss h said...

btul mse training kne fokus..pengalaman sndri..

 
On July 29, 2009 at 2:00 PM , eVy-D-YaNa said...

miss h,
btol3~
xda trening yg x injured kn..
ni first time injured berdarah..
sblum2 ni just terseliuh n bengkak2 ja..hehe~
alhamdu lillah, semua selamat lg.. :)

 
Related Posts with Thumbnails