Tagged No 2
7/02/2009 12:04:00 AM | Author: eVy-D-YaNa




Tagged by
Niena, rumet kesayanganku! (niena..pls baca k...hee~)

Apa perasaan anda sekarang?
1. happy : sebab dok umah dapat baca novel puas2!
2. bosan : sebab tak buat2 apa kat umah, asek online ja..hehe~
3. rindu : kat dia mungkin, tapi lagi rindu nak jumpa
teman seperjuangan abang2, kakak2, adik2 & kawan2!
takpa2...lagi seminggu nak balik dah...rilek2~ ;D


Saya nak makan..?
huh. sekarang ni rasa macam nak makan Johnny's Steamboat....dan lagi tandoori Kapitan kot.


Saya tak suka ..?
nak betulkan layout blog ni...asek probs...takpa2, sedang berusaha nak cantekkan semula blog.

Impian saya?
insyaAllah, nak berjaya dalam kerjaya masa depan, kalo bole nak usahakan sampai jadi akauntan...tu pun kalo dapat la..sebab kalo kena kerja dengan PETRONAS,
mungkin susah nak jadi akauntan
dan
ni impian dari dulu..nak buat bisnes coklat... I'm a chocolate lover ok!
nak berbisnes kalo bole sampai dapat produce brand coklat sendiri. insyaAllah~


Haiwan yg saya tak suka?
Entah la.
Baru2 ni ada sedara paksa makan belut, tapi tak makan pun..
terus tak suka bila dengar orang cerita pasal belut. Geli plak...ah-ha!


Saya harapkan?
1. insyaAllah..kejayaan di dunia n di akhirat (rumet, pinjam ayat k)
2. dapat bahagiakan mama, abah & keluarga
3. hidup bahagia dengan pasangan

(nanti2 la pasal ni...sapa yang tak nak hepy kan...hehe~)


Jika boleh putarkan masa?
herm, kalo betol la dapat balik masa dulu, mungkin akan cuba berkawan rapat dengan orang yang tak berapa rapat sekarang...huhu~


Saya pada 10 tahun akan datang?
1. seorang pencinta yang setia pada suami
2. seoang isteri & ibu penyayang...hehe~ (tinggi impian ni)
3. pekerja PETRONAS kot...(tu pun kalo bekerja la)
4. seorang peniaga coklat!


Handphone saya adalah sebuah?
XPressmusic


Saya pernah bercinta sebanyak?
huhu.. tak pernah!
tapi kalo cintakan family, kawan2 dan perjuangan, tu dari dulu sampai sekarang.


Saya suka pada?
perlu jawab ek soalan ni??
ada la~ *wink2*
- saayaaang semuaa!! -


Kawan² saya?
so far, semua best! baik, happening, comeyl2 plak tu!
(ramai yang bole perasan ni...kih3~)


Pernah dikhianati?
Entah. Terang-terangan, takda kot.
Yang tersembunyi tak tau la.


Apa yg anda hendak lakukan terhadap org yg mengkhianati anda?
Kemaafan tu kan dendam manusia yang paling indah. insyaAllah, maafkan.
Everyone deserves a second chance, I supposed!


Senaraikan 6 orang untuk ditag
jap nak fikir. akan diupdet kemudian k.



|
This entry was posted on 7/02/2009 12:04:00 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 butterflies:

On July 2, 2009 at 1:29 AM , niena tsurara said...

rumet!!!~syg rumet!hehe.cpt je buat tag ni.

wah3.jgn risau diyana.dh lawa dh layout ni.kaler hijau ni dh cantik sgt.comel.hehe~

oh~nk jd peniaga coklat ek?patut la diyana slalu mkn coklat.suka coklat rupanya.insyaAllah.semoga tercapai impian tu.nina doakan ye.hehe~

 
On July 2, 2009 at 9:07 PM , eVy-D-YaNa said...

eh, mesti la...demi rumet kesayangan tau! hehe~ (",)

layout mcm dh ok...cuma ada probs dgn tulisan n header dia...adesssss!

insyaAllah, kalo ada rezeki nnt, confirm2 diyana blnja niena coklat diyana k...don't worry, be happy!~ ;D

 
On July 2, 2009 at 9:08 PM , eVy-D-YaNa said...

tiba-tiba rasa subjek Internet Programming tu sgt PENTING!

nyesal tak blaja btol2...tgk skrg dh kna guna skill dlm subjek tu..huhu~

 
On July 4, 2009 at 11:28 AM , Nash™ said...

wah...semakin berwarna warni blog diana...!
syabas~

 
Related Posts with Thumbnails