wow, TINGGInya!!
7/06/2009 10:36:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Sebelum balik ke UTP hari khamis nanti, masa2 yang ada kat Penang ni kena la guna sebaiknya kan....so, kita enjoy!!! hehe~ takda la...hari ahad lepas, 5 Julai 09, kak Ina ajak aku dan adik aku pi jalan2 dan makan2. So, tempat pilihan ktorg....JOHNNY's Steamboat, kat Queensbay Mall.

p/s: kak ina ni awal2 dah siap nak ajak makan kat Johnny's ni...macam tau2 ja orang teringin nak makan..hehe~ btw, thanx kak Ina yang dah belanja ktorg...Alhamdu Lillah~ :)

cik eVy~

che pe'ah

cik ina~
ni tengah tunjuk kepakaran memasak ni!

sempat lagi tu ktorg menyusahkan pak waiter yang sorang tu untuk amekkan gambar ktorg...kui3~


Nak dijadikan cerita, betapa bertuahnya ktorg hari tu.. kat corner sebelum masuk kat Johnny's dalam mall tu, ada la satu kelompok orang macam tengah tengok show. Ktorg pun buat2 la menyibukkan diri nak tau gak apa yang tengah berlaku tu. Tiba2 adik aku yang sorang tu jerit "Oh My God, kak!".

OH, rupa-rupanya ada sesi bergambar dengan orang yang agak TINGGI jugak la! Tak sure plak sama ada dia paling tinggi dalam dunia atau tak..daripada cara percakapan dia macam orang Pakistan...entah la...tapi kan dia nampak macam agak tak sehat, jalan pun bertongkat...rasa kesian sangat kat dia...huhu~ Nak ambil gambar dengan dia of coz la kena caj kan, RM*0 la jugak, but sangat2 berbaloi, bukan senang nak dapat peluang ni...huhu~

Nama : Ijaz Ahmad
Umur : 26 tahun
Tinggi : 256 cm
Berat : 130 kg
Saiz Kasut : 22 inch (55.8cm)

kak Ina yang mula2 agak malu, join jugak ktorg amek gambar..hehe~

It was a nice experience, anyway!


This entry was posted on 7/06/2009 10:36:00 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 butterflies:

On July 7, 2009 at 12:16 AM , N said...

cam penah tgk jer mamat tinggi tuh X[

 
On July 7, 2009 at 12:30 AM , cik aso said...

kepakaran memasak konon.. hahahahaha.

cik evy..
perasan tak che peah, dia sbrnya bkn nak amik gambaq cik ina tu.. tp dia nk amik gambaq mamat yg pakai baju warna biru tu.. yg dia kata mcm pelakon tu.. sapa tah nama pelakon tu.. perasan tak perasan tak?

 
On July 7, 2009 at 9:15 AM , chillsberry said...

cik ina, cik evy dan cik peah. amboi..macam drama cerita melayu lama-lama.

"eh cik bedah dan cik kiah dan nengok ke langsir baru di rumah saya?"

steamboat memang best tapi abg amin tak pernah berpeluang makan walaupun penah jadi waiter kedai steamboat dulu. sobss..

cik ina...belanja i pulak :(

 
On July 8, 2009 at 1:25 PM , didie ^__^ said...

aaaa~ cik aso!

nk johnny's gakk!!!
hehe.... :P

dyana!
cepat2 blk cni..busan3~~ huk2

 
On July 8, 2009 at 2:49 PM , akOnd said...

kn blk utp dh ke kames neh..

ne msti sbb trenin demo ek..he3

konpem dyana jd heroin..he3

p/s: payung dyana yg kaler ijau de kt a. nuri..nty mntk ngn die k?:D

 
On July 8, 2009 at 10:56 PM , SNABAW said...

aisey , kak ina dok wat lawak skuter . haha . mana ada nak amek gmbr mamat tu . terambil sebenarnya . hehe .

 
On July 13, 2009 at 3:26 PM , Nash™ said...

mak haih!...
bru trase diri ni kerdil rupenye..

"TUHAN MAHA BESAR"

 
Related Posts with Thumbnails