Contest 'Kami Seiras'
1/05/2011 02:01:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Nak join contest lagi. Tengah-tengah berblogwalking, tiba-tiba nampak ada contest ni. Contest ni dianjurkan oleh cik Yaya kat blog dia The Chronicles of Yaya. Nampak ja contest ni terus rasa nak join sebab menarik! Pasal orang yang seiras dengan kita! Best kan?

banner contect 'Kami Seiras'
Meh kita tengok syarat-syarat penyertaan contest ni...



Ok, meh kita tengok pulak gambar yang aku nak pertaruhkan ni...heee~ 
Ramai orang cakap ktorg kembar! Seiras kan?? hee~

Aku padankan wajah aku dengan wajah adik aku, snabaw
Bahagian yang paling ketara ktorg seiras ialah mata, hidung & style
**********

Aku suka blog the Chronicles of Yaya kerana blog dia sangat PINK. Header blog dia sangat CUTE dengan 2 ekor kumbang pink tu. Blog cik Yaya ni simple dengan polka dot putih-putih tapi sangat kemas ok! Masuk blog ni ja terus rasa nak follow sebab blog ni menggambarkan yang tuannya seorang yang sangat ceria! Bole la buat geng! :D


......dan dengan ni aku nak tag 2 orang:

1. cik kuyam
2. cik anyss



This entry was posted on 1/05/2011 02:01:00 PM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 butterflies:

On January 5, 2011 at 3:12 PM , asotoko said...

wow!!! sama!!

 
On January 5, 2011 at 3:45 PM , eVy-D-YaNa said...

hehe..mekaseh2!~ :D

 
On January 5, 2011 at 3:57 PM , .cik yaya. said...

wawawa...hehehe slogan tak menahan..thanks ya join!! good luck!!

 
On January 5, 2011 at 3:59 PM , eVy-D-YaNa said...

hehe...slogan tu apa yang terlintas kat kepala & hati, terus tulis..

thanks cik yaya~ hrp2 menang la ek! hehe~ :)

 
On January 5, 2011 at 6:14 PM , ~kuyam~ said...

wuwuwu kena tag.hbs lah,xde org muka sama ni mcm mana?hehe.gud luck eh diyana ;)

 
On January 14, 2011 at 7:38 PM , butterflyana said...

Good Luck!
:)

 
On January 15, 2011 at 9:57 AM , eVy-D-YaNa said...

butterflyana
hee..mekaseh!~ :)

 
On March 20, 2011 at 10:39 PM , evagurl.com said...

check this out dear :)

http://www.evagurl.com/2011/03/announcement-for-contestants.html

 
Related Posts with Thumbnails