Just a teaser....
4/03/2010 05:33:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
huh...dah lama gila tak update blog ni...dah nak bersawang dan berhabuk dah pun...adey~ Entah2 dah  takda orang dah nak baca blog aku ni sebab dah lama sangat takda cerita baru kan? huhu....ceritanya banyak, cuma masa ja takda nak tulis semua tu...balik keja penat gila, terus tido..hehe~ hujung minggu baru dapat guna laptop, tu pun kalo adilk tak guna masa tu. Kalo tak asyik dia ja la yang dok conquer laptop aku ni.
 
Ok, ni konon2 nya macam nak buat come back la...cewah...aku akan sambung cerita2 dan perkara menarik dalam blogpost aku yang seterusnya..insyaAllah~ Jumpa lagi dalam post seterusnya!



|
This entry was posted on 4/03/2010 05:33:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 butterflies:

On April 3, 2010 at 6:54 PM , ~kuyam~ said...

diyana!rindu ah
kate intern..mmg la bz
smpai nk update blog pn xsempat
hehe :D

 
On April 4, 2010 at 10:37 PM , eVy-D-YaNa said...

hehe...rindu kamu jgk k!~~ :D

 
Related Posts with Thumbnails