Petang Sabtu yang best!
6/13/2010 09:52:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Yeay, hari Sabtu abg Amin cakap nak turun pulau sebelum dia balik KL lepas hampir seminggu ada kerja kat Seberang. Wah, dalam hati dah seronok dah walaupun kena pi ofis hari Sabtu buat overtime. Dengan jasa baik abg Amin, dia dengan rela hati pegi amek aku dekat ofis sebelum ktorg pi makan kat Queensbay, walaupun dekat sejam lebih sesat tak jumpa jalan. =)

Dalam perjalanan, ktorg roger abg Arep pulak ajak dia join sekali. Naseb baek abg Arep belum bertolak balik kampung lagi, jadi dia pun join la!~ Tempat pertemuan ktorg kat Johnny's dalam QB Mall tu. Makan steamboat set untuk 4 orang, sebab abg Amin ada bawak seorang lagi kawan dia, Syafiq.



Masa makan tu ktorg kongsi la cerita-cerita terbaru pasal hidup masing2, pasal persatuan & hal2 lain jugak. Herm, tak lama sangat pun lepak2 sebab dah lewat petang sangat dah. Abg Amin kena balik KL dan abg Arep pun nak balik kampung. Dalam 6.30 petang dah gerak.

Herm, abg Amin macam rasa ralat pulak tak bawak kamera, sebab dia cakap pemandangan depan QB tu sangat cantik! Huh, memang cantek pun dan selalu jadi port orang amek gambar. It's ok, nanti lain kali kalo dia datang lagi, mungkin ada peluang nak amek gambar banyak2! Tapi buat masa ni, ktorg sempat snap 2 keping gambar ja! =)

Apa pun aku SERONOK sangat dapat lepak sekejap dengan abang2 aku!~ =D
Thanks jugak kat abg Amin sebab belanja ktorg makan steamboat petang tu!

~abg Arep~abg Amin~evy~

Sabtu, 12 Jun 2010, 4.30-6.30 pm.
This entry was posted on 6/13/2010 09:52:00 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 butterflies:

On June 14, 2010 at 12:09 AM , Nash said...

woho, best2!
gi penang pun rumah ustaz je, x nah jalan2 lagi di sana...
looking for dat time to come...~ :D

 
On June 16, 2010 at 1:07 AM , eVy-D-YaNa said...

hehe...bole2..
nnt kalo nk mai cni, roger2 la ek!
insyaAllah~

 
Related Posts with Thumbnails