Celebrated!
3/19/2009 05:51:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
18 Mac 2009
Hari ni aku diraikan untuk besday aku minggu depan. Celebrate seminggu awal, sebab besday aku masa cuti midsem. Abg Amin dah plan nak belanja pizza~ ahakz!~ (^_^)

Terkejut gak masa dapat offer akan dibelanja ni...tak pernah lagi dalam hidup aku, ada orang celebrate besday aku macam ni..hehe~ Terharu!

So, petang Rabu tu ktorg berempat (abg Amin, abg Ipe, abg Pingu & aku) pegi Pizza Hut Batu Gajah. Tak sempat nak snap gambar abg Pingu. adey~ ktorg pun makan la pizza untuk celebrate upcoming besday aku.. =) Abg Amin & abg Ipe belanja...huhu~


abg Amin & abg Ipe

Thank You abg Amin, abg Ipe & abg Pingu
celebrate besday Diyana
really had great moment with u all~
~saayaaang u all~

Thank you~ =)

Image Hosted by ImageShack.us
This entry was posted on 3/19/2009 05:51:00 PM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 butterflies:

On March 22, 2009 at 10:35 PM , cik aso said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... awat amin nampak gem*k skit nih???? hang plak nampk kurus la... adakah ini teknik camera yg canggih atau sebenar2 dah kurus ni?

 
On March 23, 2009 at 12:24 AM , eVy-D-YaNa said...

hehe~ no komen..
tp ni just kmra enfon 1.3 megapixel ja pun...huhu~ cnfirm2 bukan camera canggih! ah-ha!~ ;D

 
On April 15, 2009 at 2:51 AM , chillsberry said...

erkkkk..gemok? aaaa

 
On April 15, 2009 at 3:40 AM , eVy-D-YaNa said...

hehe..no komen~ =P

 
Related Posts with Thumbnails