Interaksi Kali ke-17 PSSCM UTP
3/20/2009 03:01:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
OK, dah dekat dua minggu lebih tak dapat updet blog sebab internet kat UTP buat hal. Tak bole sign in dalam blogspot ni, kecuali kalo guna wireless. Tapi memandangkan dari bilik susah sangat dapat wireless, tak dapat la updet blog. Sekarang dah ada kat rumah sebab cuti midsem, so, bermula la xtvt meng'updet' blog yang dah lama terbengkalai..hehe~

Herm, post ni nak cerita pasal aktiviti PSSCM UTP - Interaksi kali ke-17 PSSCM UTP Interaksi ni memang aktiviti wajib PSSCM UTP setiap sem..kalo tak dapat buat kat luar pun buat jugak interaksi dalam UTP.

Interaksi kali ke-17 PSSCM UTP

Interaksi kali ni buat kat Rindu Alam Motel, Ayer Tawar, Perak....dari 6 hingga 8 Mac 2009.

Rindu Alam Motel

Ni pemandangan sekitar kawasan interaksi ktorg...

6 Mac 2009

Petang tu peserta2 semua sampai...malam ada acara ice-breaking. Ada gimik paling menarik yang tak disangka-sangka langsung berlaku terjadi masa ice-breaking ni. Gimik yang takda langsung dalam senarai xtvt & mengikut cerita diorg2 yang berada di situ, agak thrill! Kira pengalaman sungguh la untuk para peserta. Time ni aku takda kat sini, sebab ada co-Q kat UTP. So, datang kat kat situ semula lepas habis co-Q dalam kol 11 , dengan 2 buah kereta yang lain, bersama kak Asmat & kak Fiza.

7 Mac 2009

Pagi ni peserta2 buat senaman...poco-poco. Aku & beberapa orang yang lain tak sempat join plak. Ktorg handle masakan di dapur. Chaiyok!~ Lepas tu, diorg ni main game macam XploreRC tu. Walaupun penat tapi nampak gak diorg have fun. =) Game ni tak lain tak bukan nak mengeratkan hubungan sesama ahli, tak kesah la ahli sedang belajar, ahli tamat dan tenaga pengajar. Kena bekerjasama dalam semua keadaan.

Peserta2 semua dibahagi kepada beberapa kumpulan. Pastu setiap kumpulan kena pegi ke setiap checkpoint untuk siapkan task2 yang akan diberi oleh penjaga checkpoint.

Antara para peserta..semua tengah buat2 cool tu! hehe~

mari berjoget!

baca apa tu?

checkpoint kak Didie & abg Arep

checkpoint kak Mun & Khairi

checkpoint abg Rambo & kak Anis

checkpoint abg Ipe & kak Saa


erk...ni checkpoint hantu!
sah2 budak2 ni semua dah kena tipu..hehe~

ni haa penjaga2 checkpoint hantu..hehe~

***
OK, jom kita tengok la apa yang jadi kat dapur sepanjang diorg main game...

masak jangan tak masak

peace! (",)

Petang pulak ada sesi masak ayam BBQ. Habis berasap krew2 yang masak ayam tu.... hehe~ Nanti malam, nak makan ayam tu..nyum2~

Malam tu ada Majlis Perasmian Program Interaksi ni..majlis dirasmikan oleh Setiausaha Agung PSSCM iaitu En. Roslin bin Ali Omar. Saudara Roslin ni memang petah berkata-kata...tak jemu orang dengar & tak kering gusi semuanya dengan aksi2 lawak spontan dan selamba beliau.

8 Mac 2009

Hari terakhir untuk interaksi. Majlis penutup dirasmikan oleh NYDP PSSCM Cawangan Perak, abg Ros Azman. Aku sempat join game last sekali, the only game yang aku join sepanjang interaksi...hehe~ game kawen-cerai-rujuk. Fuh, best gak main game ni. Lagi best kalo main dengan orang yang kita suka, sebab main dengan kawan2 pun asek tergelak ja..hehe~ even, ada yang blushing wo...

Gambar untuk xtvt sepanjang hari terakhir tak sempat lagi nak ambil. So, aku dapat uplod gambar yang mana ada ja dulu..nanti dah dapat gambar..aku uplod lagi kat sini k..

Antara aksi2 menarik sepanjang interaksi...

pengarah interaksi - abg Izwan

kisah yang melamar dan yang dilamar ni....so, so SWEET!

posing sakan diorg ni..hehe~

wah2..apa yang hepy sangat tu Azuani?
Azuani ni antara orang kuat interaksi =)
Ewah...dah macam model dah Kak Didie yang sorang ni.. ;D

Pa2 pun..interaksi kali ni tetap best! dengan AJK2 yang cool!~
Walaupun tak sempat join semua xtvt..tetap fun ok! ;D
Cayaaa la korg semua!
Jumpa lagi interaksi akan datang..

p/s: Gambar2 akan diuplod lagi...
Image Hosted by ImageShack.us
This entry was posted on 3/20/2009 03:01:00 PM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 butterflies:

On March 23, 2009 at 8:26 AM , Nash™ said...

salam diyana...
abg nak wish selmat hari lahir utk diyana.
sorry sbb abg xdak sep trikh2 lahir ahli...sbb tu lmbt cket wish.
abg bru tgk ning.com td,besday diyana hari ni.
so,be strong to strive for the best of your life!
balik prktikal nnt abg nash blanje k.

 
On March 23, 2009 at 10:35 AM , eVy-D-YaNa said...

wassalam...
huhu..tenkiu2..
it's ok kalo xigt..besa la tu..diyana bknnya org penting..hehe~
thanx 4 da advice.. =)

 
On March 23, 2009 at 10:38 AM , didie ^__^ said...

hee~ mcm bace repot utk intrx :D

bes2...w/pn adhock kne jadik tukang msk nasik.hehe :P

another memorable chapter in my life being a part of diz family :)

 
On March 23, 2009 at 11:05 AM , eVy-D-YaNa said...

hehe...adhock2 pun..nasi tu menjadi..siap sedap..bkn calang2 org bole masak nasi lemak dlm keadaan kecemasan mcm aritu...kih3~ =)

 
On March 23, 2009 at 9:21 PM , anak melayu said...

jawa jaga kaunter hantu??!!hahahahahahahaha....memang seswai~

 
On March 23, 2009 at 9:27 PM , eVy-D-YaNa said...

ah-ha!~ ;D

 
Related Posts with Thumbnails