Pooh & Tigger
3/31/2009 01:18:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
comeylkan bear Pooh kat atas ni? huhu...COMEL sangat...siap ada honey bees!
Pooh kat atas tu Kiera & Hanie yang bagi as my besday present...
so sweet
la diorg ni...


even beg hadiah dia pun ada gambar baby Pooh, Tigger & kawan2...hehe...
comelnya...suka...suka!
Mekaseh ek korg untuk hadiah ni..
sayang sangat...sayang korg jugak!


handkerchief Pooh & Tigger...

sebelum besday pun ada dapat hadiah yang kat atas tu daripada Haniza....
wah2...sweet sangat.. I Like It! yeehaw!

Tahun lepas kak Ina & kak Fadz pun ada hadiahkan jam Pooh as a besday present
masuk ni dah tiga empat hadiah aku bertemakan POOH & TIGGER!
mekaseh semua!
seronoknya..ahakz!~
Image Hosted by ImageShack.us
This entry was posted on 3/31/2009 01:18:00 PM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 butterflies:

On April 7, 2009 at 11:55 AM , sumere said...

th0meynye..ni yg jeles ni..

 
On April 29, 2009 at 4:56 PM , nurul haniza said...

handkerchief tu plg kecik ye..hehe
lnkli la bli beso lg :P
towel mandi ye..hik3

 
Related Posts with Thumbnails