Besday Gurl, kak DiDiE!~
5/20/2009 05:36:00 AM | Author: eVy-D-YaNa
Disebabkan ada kekangan masa dengan paper final exam, sekarang ni pun curi2 masa nak updet pasal celebration besday kak DiDiE...hehe~ ;P

17 Mei 2009

Happy 22nd Birthday!!!

kak DiDiE~

(Nur Fazdilah binti Baderol Hesam)

  • hepy2 slalue~
  • moga sentiasa dalam keredhaan Ilahi
  • moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki
  • moga bertemu jodoh yang baik2 :)
  • moga dipermudahkan segalanya untukmu
  • chayunk kak DiDiE!~ mwah3~ :D
***

Sebelum kejutan dibuat untuk kak DiDiE, dah prepare hadiah untuk dia sejak 2 minggu lepas lagi..hehe~

huggable KumaKuma-with-pink ribbon pillow~

hadiah mesti la comeyl untuk orang yang comeyl mcm kak DiDiE~ ^_^
(disebabkan ni besday kak DiDiE, kita benarkan dia untuk perasan kejap! ahakz!~)

kak Didie, kalo pasni rindu kat diyana, jangan segan silu pelok pillow tu ek!~ mwah3~ ;D

OK, kejutan yang adhoc + tak berapa diplan tu akhirnya berjaya jugak! Thanx to kak Saa..walaupun adhoc habes, dapat jugak keluarkan idea yang kreatif dan sangat suwwit ni. hehe~

Dengan lagu rancak Happy Birthday-OAG di salah sebuah bilik kat Blok K, tepat jam 12.31 pagi, kak Didie pun sampai depan bilik yang gelap gelita tu. Kak Didie yang dah macam bajet surprise untuk dia ni dah malu-malu nak masuk bilik, sampai ktorg dah terjerit-jerit suruh masuk. hehe~ Kalo la bole bayangkan betapa gamatnya suasana masa tu...ah-ha!~

Bila kak DiDiE masuk ja, ktorg pun apa lagi, nyanyikan lagu hepy besday untuk dia, pastu berpelukan manja la ktorg. ahakz! Dia yang tergamam dan terharu tu dah macam nak nanges, tapi tak keluar air mata pulak. It's ok, kita mesti hepy2 saja kan malam tu.

12 batang lilin membentuk L.O.V.E + 1 lilin atas kek tu yang mewakili 10 = 22
sepotong kek batik with addition of Smarties buttons on top of it


surprise untuk kak DiDiE

Credit to kak Saa for editing this sexy-censored-with baby-T picture!
(tudung2 dan handsocks yang palsu..hehe~)

~diyana~kak DiDiE da besday gurl~kak saa yang cun~

Habes sesi bergambar ni, siap ada sesi berdoa supaya semua orang kat situ berbahagia :) & juga sesi suap2 kek~

Lepas balik dari Kafe V5 untuk jumpa ahli-ahli keluarga ktorg, ktorg sambung plan ktorg dengan pillow talk pulak...masing2 nak share..hehe~ pillow talk punya pillow talk sampai la semua orang terlena...hehe~


OK, jangan tertipu ya. Katil dalam gambar tu bukan la katil di UTP. ah-ha!~ ;P


p/s: baca kisah yang sama, versi lain kat sini.
Image Hosted by ImageShack.us
This entry was posted on 5/20/2009 05:36:00 AM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 butterflies:

On May 20, 2009 at 7:53 AM , mashimarossa said...

ha ha ha ha ha~
versi diyana nyer suwwit..kak saa nyer versi kejam+noti sket~
ha ha ha ha ha

 
On May 20, 2009 at 8:54 PM , Airland said...

mesti tekejut beruk didie tgk..hehe

 
Related Posts with Thumbnails