Study Week @_@
5/11/2009 01:14:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Boring2 study..terasa nak updet blog yang dah lama tak terupdet...hehe~

Study week sem ni pun macam biasa, berkampung gak kat library (IRC) untuk study...
cuma sem ni suasana study agak laen siket..
sem2 sebelum ni selalu study dengan coursemates...
tapi sem ni banyak masa study kat IRC tu spend dengan ahli-ahli keluargaku yang kedua kat UTP ni..

first time study kat IRC bawak laptop

ni hari pertama study kat IRC untuk study week sem ni...5 Mei 09

- break-even analysis -
abg nuri fokus

abg pok cak ni pun memang khusyuk habes ni...

OoopS! orang yang kat sebelah ni pun khusyuk gak.. ;P

semua tak perasan gambar diorg dah kena snap!
ahakz!~ *nakal kn?* (o_O)


p/s: diorg semua ni dah nak grad sem dpn..nnt mesti terindu-rindu kat diorg..huhu~ ;-|
Image Hosted by ImageShack.us
This entry was posted on 5/11/2009 01:14:00 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

10 butterflies:

On May 11, 2009 at 3:49 PM , Ashraf.K said...

stadi2.. gi snap gambar lak.. :p

 
On May 11, 2009 at 7:28 PM , chillsberry said...

mudah2an..insyaAllah :)

 
On May 11, 2009 at 7:32 PM , mashimarossa said...

tayah rindu kat nuri boleh tak?
dia ada lagi kot sem depan
ha ha ha..
irsyad kite kne rindu..
abg amin??!! tak perlulah~
ha ha..nway all da best abang-abang sekalian~

sama-samalah kita mendoakan kejayaan kita semua~

 
On May 12, 2009 at 2:34 AM , eVy-D-YaNa said...

abg amin??!! tak perlulah~hek3~ ;D



yup, smoga smua berjaya..insyaAllah~ :)

 
On May 12, 2009 at 3:39 AM , chillsberry said...

This blog is open to invited readers only
http://mashimarossa.blogspot.com/
It doesn't look like you have been invited to read this blog. If you think this is a mistake, you might want to contact the blog author and request an invitation.

You're signed in as chillsberry@gmail.com - Sign in with a different account

 
On May 12, 2009 at 8:20 AM , eVy-D-YaNa said...

apa motif ni? hehe~

 
On May 12, 2009 at 1:20 PM , mashimarossa said...

uih chillsberry neh
ye la ye la
dah bukak smula dah..
jangan bising bising dah

 
On May 12, 2009 at 2:06 PM , eVy-D-YaNa said...

aisyh...ada provokasi dua pihak lak dlm post ni...hehe~

pandai btul chillsberry ni provok... ^_^

 
On May 12, 2009 at 3:45 PM , chillsberry said...

haha. kata angin. cewah~ :D

 
On May 13, 2009 at 9:16 AM , eVy-D-YaNa said...

aisyh...nk jgk masukkan elemen angin..
suka la tu!~ hik3~ ;D

 
Related Posts with Thumbnails