lalalalala~
5/28/2009 08:48:00 AM | Author: eVy-D-YaNa


OK

bila saya under pressure, saya akan :

1. makan coklat banyak-banyak!
(naseb baek ada coklat yang k.Mun kasi aritu...
see, I told you "chocolate is so, so, so indulging!!" nyum3~)

2. peluk tigger bear saya kuat-kuat!
(tigger bear ni la tempat saya selalu bermanja-manja...sayang tigger~ ahakz!~)

3. bagi ikan-ikan makan!
(ikan-ikan yang kat kotak sebelah tu ok. layaaaan~)

4. lari sana- sini!
(bole plak kejar rama-rama dalam rumah! aiyork~)

'gembira'nya saya!

lalalala~

*****

huh...apa ni???

dah la pakai 'saya' kan, skema gila...kui3~

I think this is a kind of stress syndrome!, seriously.

nak kata stress, macam tak berapa stress sebab dah last paper..
(saat yang ditunggu-tunggu ni)

tapi stress la jugak sebab macam tak tau nak study apa untuk subjek ni:

SOFTWARE ENGINEERING
[when engineering subject becomes texts overload and terms confussion! ]



p/s: gudluck kawan2 untuk last paper ni! chaiyok2!~
p/s 2: sempat lagi kan updet blog...paper petang ni ja kot!! auwww!
(ekceli otak dah mcm weng...kui3~)


- end of lalalala~ -


Image Hosted by ImageShack.us

This entry was posted on 5/28/2009 08:48:00 AM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

11 butterflies:

On May 28, 2009 at 9:17 AM , colorless said...

hehehe
same la kite..
cuak gler se ni
huhu.smpt lg meng-komen kan..
hoho

 
On May 28, 2009 at 12:25 PM , mashimarossa said...

Gambatte sis~
sikit jek lagi~`
chaiyok2~~
aja-aja fighting~~

 
On May 28, 2009 at 1:13 PM , niena tsurara said...

sejam sblm paper se~~daku post comment di blog rumetku.hehe~diyana!!study!!~~~

 
On May 28, 2009 at 1:58 PM , kiera-fishies said...

kaman2 diyana!
siket jer lagi!!

kaman2!!

 
On May 28, 2009 at 2:20 PM , Husna said...

all the best :)

p.s - coklat never fails to make me high and kinky! :P :P

 
On May 28, 2009 at 5:14 PM , anis88 said...

tiger ??? hikhik

 
On May 28, 2009 at 6:36 PM , eVy-D-YaNa said...

mekaseh2 smua!!! mwahx3!~ ;D

kak chuna,yes! chocolate mmg sgt2 BEST!!!kak anis,yeah, baby tigger pemberian kamu tu la yg slalu diyana peluk2...mwahx3~ ;D

 
On May 28, 2009 at 10:32 PM , Nurul Haniza said...

cokelat! yummmmmmy~
yeay, diyana da abes paper ni! ^__^

 
On June 4, 2009 at 9:22 PM , anak melayu said...

nak tau cmne saya skor sware engnrng?? (skor la sangat).senang jer.saya tak menjawab ikut buku.saya jawab ikut pengalaman.hehe.

 
On June 9, 2009 at 9:34 PM , chillsberry said...

nak tau camne sy score software engineering?

saya dapat credit transfer..tak payah amek terus..haha :D

 
On June 15, 2009 at 11:57 PM , tengku Anis said...

gegege... osmet. tq sbb bg lepak kat bilik mase exam week tu. hihi.


jumpe next sem ea osmet. :)

 
Related Posts with Thumbnails