Ada apa dengan tarikh lahirmu?
2/20/2010 09:56:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Percaya tak perangai2 dan sifat2 kita hampir semuanya disebabkan tarikh lahir kita?

Percaya tak dengan tarikh lahir kita tu, kita bole tau warna apa yang paling sesuai dengan kita?

Ada apa sebenarnya dengan tarikh lahir kita?

Serius,

Sekarang ni aku dah tau kenapa aku pilih course Business kat UTP and intern kat HR Dept...
sebab..dalam kajian tarikh lahir aku, aku ni business-minded & bagus dalam perhubungan awam (PR)

Aku tau jugak kenapa aku selalu sebut "Saayaaang Semuaa!!~"
sebab..dalam kajian tarikh lahir aku cakap aku penyayang...

Aku tau jugak.....


ooooopssss...dah banyak pulak aku cerita...

Sebenarnya aku cuma nak bagitau yang banyak tau rahsia pasal potensi diri kita yang ada dalam tarikh lahir kita sendiri, cuma kita yang tak tau. Banyak jugak potensi diri yang kita tak tau tak dapat kita gilap untuk berjaya.

So, aku bersyukur sangat bila dapat join

Seminar Kenali Potensi Diri (SKPD2010)

Gambar : Ihsan SKPD2010

yang diasaskan oleh Dr. Azizan Osman.


Fuhh...tengok Dr. Azizan bercakap memang kita akan kagum!

Bukanlah aku nak iklankan program ni dalam post ni atau apa, tapi yang aku nak cakap serius tak rugi ikut program ni...banyak rahsia dan potensi diri yang akan kita belajar untuk dapatkan kejayaan. Aku sarankan korang2 yang baca post ni ambil peluang untuk pergi seminar ni. Tak rugi siket pun, serius. Gaya penyampaian Dr. Azizan memang tak boring langsung sampai kita tak sedar pun masa berlalu.

Jadi, untuk siapa yang berminat bole pergi website ni k..

SKPD2010

Aku bukan agen nak promote2 ni semua, cuma aku nak kongsi perkara2 yang baik dengan korang semua!

It's NOW or NEVER!!


|
This entry was posted on 2/20/2010 09:56:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 butterflies:

On February 21, 2010 at 8:34 AM , consultantsam said...

Salam

Alamak..tarikh clash dgn kursus arrr

 
On February 21, 2010 at 11:52 AM , zureen-chan said...

penah tgk iklan kt tv.. hehe

 
On February 23, 2010 at 12:03 AM , eVy-D-YaNa said...

hehe...kalo nak seribu daya... :)

 
Related Posts with Thumbnails