Makan-makan....yeeeha!
11/06/2010 02:19:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Ktorg baru buat majlis makan kecil-kecilan pada hari Jumaat malam, 5 November 2010. Makan-makan ni bertujuan untuk meraikan kejayaan barisan jawatankuasa yang menganjurkan Majlis Makan Malam Sambutan 10 Tahun PSSCM IPT Perak. Tapi sebenarnya, makan-makan ni bukan untuk AJK-AJK saja, tapi untuk mereka yang terlibat secara langsung atau tak langsung dengan dinner hari tu. Yang lain-lain pun ada jugak yang join.


Majlis ni diadakan pukul 9 malam di Restoran Rusna Seafood . Dekat-dekat dengan UTP jugak. Untuk majlis ni, lebih kurang aku la yang organize and handle. Sepatutnya lebih ramai lagi AJK, tapi ramai yang tak dapat join sebab balik rumah. Musim study week la katakan. So, tinggal yang ni ja la....ok la jugak...

sebelah sana
sebelah sini


Meh kita intai siket menu ktorg malam tu....sedap dan menyelerakan! ......

sayur campur

telur bistik

udang tepung

tomyan & daging black paper

ikan siakap 3 rasa
sayur campur
buah-buahan     
   
K, lepas dah tengok menu..sampai masa nak makan dah...eh, tapi sebelum tu baca doa dulu...abg Izwan lead..

baca doa
Haa....nak jugak selit gambar-gambar aku...ni ja pun yang ada....

orang kata muka aku nampak geram gila amek gambar makanan....ah-ha!~ tp cute kan??!
 Lepas makan, semua lepak jap  tengok cerita Fast & Furious kat TV3. Balik dalam 11.30 malam, kenyang. 

gambar posing-posing manis gitu - dengan Faizzen 
Tu ja la coretan untuk kali ni...


Mereka-mereka: 
~ abg Rambo ~ Diyana~ Faizzen ~ Hazwani ~ abg Sholleh ~ Zafa ~ Azfar ~ Khamisah ~ Sabrina ~ Fudzail ~ Syamim ~ abg Izwan ~ abg Kord ~ Chow ~ Hanie ~ Fizah ~ abg Fahmi ~

p/s: esok dah mula study week.....**sigh**


This entry was posted on 11/06/2010 02:19:00 PM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 butterflies:

On November 8, 2010 at 2:14 AM , Amoi MiyaSya said...

mknan yg sedap !!

 
On November 8, 2010 at 2:58 AM , eVy-D-YaNa said...

tengok pun nampak sedap...rasa lagi la sedap...nyum3~~

 
Related Posts with Thumbnails