4 Poin
1/22/2009 01:39:00 AM | Author: eVy-D-YaNa
Malam ni, lepas kelas kemahiran ke-7, lengkap la aku cedera kat 4 tempat. Bermacam2 sebab. Tapi yang paling sure sebab trening demo pastu tambah pulak kemahiran.

1. Tapak kaki kanan - kaki yang pernah terseliuh + injured jugak masa demo sem lepas. Sakit balik sekarang dan lebih teruk sebab bengkak kat urat, terutamanya lepas kemahiran. Tak bole stret kan tapak kaki. Sampai sekarang ni terasa berdenyut-denyut. huhu~

kaki kanan dah start bengkak...kembong rasa kaki

2. Sendi dan tulang bahu kiri - dah start bengkak dan sakit betul walaupun kena sentuh siket ja. huhu~

3. Atas siku tangan kanan - tak tau la ni pasal apa. Tiba-tiba balik trening, rasa sakit kat kawasan tu. Nak angkat barang berat2 dan nak bengkokkan tangan lebih2 pun sakit. huhu~

4. Atas hidung + rahang depan mulut- ni sebab kena tumbuk dengan Azuani masa kelas. Dia tak sengaja. Tapi sekarang pun tak boleh gerak hidung lebih2. Mana taknya, masa kena tu pun, sampai terduduk aku dan mengalir air mata. huhu~

Banyak pulak injured untuk demo kali ni. Sakit tu aku tak kesah sangat sebab dah biasa. Tapi kecewa siket bila time kelas kemahiran malam ni tak dapat nak prektis betul2. Terpaksa bagi sabsidi jugak, dan macam banyak pulak tu. Partner aku, kak Asmat pun injured tangan lagi. Nak paksa lebih2 pun nanti sakit lagi. Sekarang ni pulak kena jaga diri untuk demo nanti.

Sabar...sabar..orang selalu kata, kalau kita sakit tu, Tuhan nak hapuskan dosa-dosa kecik kita. Aku ni banyak dosa la tu, Tuhan balas masa ni bagi cedera siket ja pun tapi dah cukup buat aku rasa tak stabil.

Aisy..sampai sekarang kaki kanan berdenyut-denyut. Terencot-encot dah aku nak jalan. Macam mana nak bagi cepat baik ek? Dah la nak demo dah + kelas lagi...huhu~.....

Image Hosted by ImageShack.us
This entry was posted on 1/22/2009 01:39:00 AM and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

9 butterflies:

On January 22, 2009 at 4:59 AM , tawawfayakof said...

cane nak gerakkan hidung lebih lebih.



~suddenly ter imagine hidung yang bergerak gerak.. ishh...

 
On January 22, 2009 at 8:48 AM , queserasera said...

all the best utk kemahiran dan USR! :)

*"orang yang berjiwa besar memiliki dua hati; satu menangis dan yang satu lagi bersabar" - huhu

 
On January 22, 2009 at 9:01 AM , eVy-D-YaNa said...

tawawfayakof, betul2 ni xdpt nk gerakkan hidung lebih..herm,..xreti nak xlpain...adey~

kak sara, terima kasih. Doa-doakan kami lulus USR..insyaAllah dengan kepujian~ =)

 
On January 22, 2009 at 1:01 PM , ARe-TEh said...

ho3..diyana
sabar ye
teruskan perjuangan yg masih blom selesai
all da best!!!!

 
On January 22, 2009 at 1:03 PM , eVy-D-YaNa said...

tq are-teh =)

 
On January 22, 2009 at 1:27 PM , jon jonson said...

jgn smpi xleh nak masuk USR sudey!...sakan korg training ek...get well soon

 
On January 22, 2009 at 9:01 PM , eVy-D-YaNa said...

tq abg ji'an~ =)

 
On January 23, 2009 at 6:52 PM , azuani said...

so sorry diyana...
xsengaja...
next time xbwat lg dh..huhuhu~~

 
On January 23, 2009 at 7:36 PM , eVy-D-YaNa said...

eh xpa wani, stended la prektis silat..diyana xkesah pun..jgn sedey2~

 
Related Posts with Thumbnails