Demonstrasi Intake UTP19
1/31/2009 03:49:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
ALHAMDU LILLAH...dengan limpah kurnia-Nya, malam ni ahli-ahli skuad demo PSSCM UTP dapat melaksanakan satu tanggungjawab yang besar iaitu menyampaikan Silat Cekak Malaysia kepada orang ramai melalui demo, sempena pengambilan ahli baru UTP19.

Sebelum tu, pelbagai persiapan dah dibuat untuk menarik orang ramai terutamanya pelajar-pelajar yang baru masuk UTP, untuk pergi menonton demo. Booth PSSCM UTP dibuka di Kafe USM dan Poket D dari 28-30 Januari 2009. Sambungannya pulak, 2,4 dan 5 Februari 2009.

booth kat Kafe USM

video demo dalam laptop

booth kat Poket D


Hari yang ditunggu-tunggu pun sampai. Malam untuk demo. Petang tu, AJK2 Intake bertungkus-lumus mengemas MPH.

sebahagian lagi, bertungkus-lumus siapkan bookmark

Malam pulak, sampai2 terus ikat tanjak. Uh, aku tak mahir sangat ikat tanjak ni. Kena banyak prektis lagi. Chaiyok!

proses mengikat tanjak

bila dah siap, ni la jadinya! Snaapp!

aksi kak Didie yang ayu

apa la yang diorg tengah buat tu???

30 Januari 2009, Multipurpose Hall UTP, 9.00 malam. Masa yang ditunggu-tunggu dah sampai. Neves pun terasa terutamanya untuk yang baru join demo. Yang lama pun apa kurangnya...neves, siap ada yang shaking. Itu normal. Nice experience anyway~

Skuad demo kali ni terdiri daripada 31 orang termasuk Komanden, suadara Mohamad Saiful bin Hamid a.k.a abg Rambo. Pegawai Penerangan pulak ialah saudara Mohd. Azuwan bin Maoinser.

ni partner aku dalam barisan dan sepasang tongkat; kak Asmat

Bila dah habis demo, semua orang pun nak mengabadikan kenangan dalam gambar. Macam2 posing ada. Tapi untuk gambar bawah ni, ada beberapa orang lagi missing in action. hehe~

skuad demo PSSCM UTP

p/s: ada banyak lagi gambar yang tak sempat nak amek...nanti dah dapat, aku upload kat sini.
Image Hosted by ImageShack.us
This entry was posted on 1/31/2009 03:49:00 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 butterflies:

On February 7, 2009 at 6:02 PM , yunyung~ said...

heu2~~~ gambar2 sume nice~~ menyebab kan sya kerinduan... huk2...

 
On February 9, 2009 at 9:54 PM , itabudakbaek said...

huhu.. rindunye nak berdemo.. sem ni bagi adik2 yang nak amek USR plak berdemo..

 
On February 10, 2009 at 12:37 PM , eVy-D-YaNa said...

rindu kak effa jugak~ ^_^

sama la kt cni, kak ita, bdk2 kemahiran penuh dlm demo~ sgt best! =)

 
Related Posts with Thumbnails