Kena ganggu, diganggu, terganggu!
2/06/2011 07:26:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Pernah tak korg ada pengalaman kena ganggu???  

Kena ganggu ni bukan dengan makhluk halus tau, tapi dengan orang yang asyik cakap dia suka kita. Pada hal kita pun tak tau amenda la yang dia suka kan sangat dengan kita, kenal tak sampai 3 4 jam pun, tu pun secara kebetulan.

Pastu ada pulak faktor yang buat kita rasa curiga dengan dia dan memang kita rasa dia ni cuma nak ambil kesempatan atas kebaikan kita ja, so macam mana nak handle kes macam ni?

Mesej dia ja dah berjuta-juta lemon...eh tipu la berjuta kan..ada la jugak berpuluh-puluh..tapi dah kena delete la ofkos even dia keep on hantar mesej walaupun tak dilayan. 

So, kesimpulannya, aku rimas

How guys nak setel benda ni? 

Should give warning or just let it be?? 
 Ignore sampai dia fed up?


 
 
This entry was posted on 2/06/2011 07:26:00 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 butterflies:

On February 6, 2011 at 7:45 PM , ~kuyam~ said...

ignore him...lps 3bulan dia diam la tu
hehe

 
On February 6, 2011 at 8:17 PM , al_hakim said...

better tak yah layan..lame2 t penat la tu..

 
On February 7, 2011 at 12:20 PM , noraim said...

just ignore. yg penting kita kena kuat. be strong girl!

 
On February 7, 2011 at 12:23 PM , shida saje said...

betol ignore smpai dia fedup..laki nih kalo xdlayan stop la dia nnt ~

tp dapat yg xknal ptus asa ..bis la adesss @_@

 
On February 7, 2011 at 9:41 PM , azuaNi kasiraN said...

xtau la..xde pengalaman mcm 2..
selalu nye, kte yg kaco org..muahahaha~

 
On February 11, 2011 at 10:45 PM , McFLuRry_MaNIaC said...

wat derk je..lme2 senyap la tu..hee

 
Related Posts with Thumbnails