Menang Tote Boutique GiveAway
2/22/2011 05:55:00 PM | Author: eVy-D-YaNa



ALHAMDU LILLAH~  
 Aku baru dapat berita daripada seorang pengomen entry aku, yang aku menang GA Tote Boutique. Aku menang berdasarkan entry aku yang bertarikh 12 Feb. Pengumuman kemenangan tu dibuat kat sini.
 
Tak sangka lak aku bole menang. Masa tengah buat entry tu memang aku berharap jugak menang sebab nak ada koleksi satu item Tote Boutique. Tup, tup memang menang...rezeki..alhamdu Lillah~ 

InsyaAllah aku akan dapat hadiah ni:
1 passport sleeve, 1 coin Purse & RM30 Tote boutique voucher


Terima kasih Tote Boutique
This entry was posted on 2/22/2011 05:55:00 PM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 butterflies:

On February 23, 2011 at 12:27 PM , anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq
btw nice to know you keep in touch

 
Related Posts with Thumbnails