SENYUM tak nampak GIGI
2/12/2011 01:56:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Hye everyone! 

Semalam masa aku tengah berblogwalking macam biasa, nampak satu entry contest ni..haaa....entry tu pasal senyum k~ I LIKE....sebab aku memang suka senyum..hehe~ 

Tuan punya blog yang anjurkan contest ni nama dia Muazatul Adawiyyah. Kalau korg nak join sekali, sila2 la singgah ke blog beliau ni. Comel orangnya! hee~ 

Syarat dia mudah ja...just buat satu entry, upload gambar korang senyum-tak-nampak-gigi yang paling comel yang korang ada, tag 5 orang dan tinggalkan komen kat entry ni.


So, gambar yang aku nak tampal kat sini...

chakk! senyum-tak-nampak-gigi

5 orang yang kena tag tu: 

bun
faizah
Ninie

Dateline: 27.02.2011

This entry was posted on 2/12/2011 01:56:00 PM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 butterflies:

On February 12, 2011 at 4:05 PM , echah mashuri said...

hehehhe...gud luck eh.sikit lagi nk nmpak gigi tuhh.;p

 
On February 12, 2011 at 4:20 PM , eVy-D-YaNa said...

echah
hehe..thank taw~ :)

 
On February 12, 2011 at 4:54 PM , bun said...

alahai

kalaw tak rajin boleh tak??

nanti menang teros kunk

(ok,pasan je tuh!!!)

 
On February 12, 2011 at 8:12 PM , eVy-D-YaNa said...

bun
hehe...rajin2kan la..

xpa, konfiden nk mnang tu pnting..hehe~ ;D

 
On February 21, 2011 at 8:49 AM , || a - j . E . E || said...

eh kene tag la... hihi valid lagik ke nih? ke da expired? hehe lama da cuti berbelog nih... hihi

neway thanks ye...

 
On February 21, 2011 at 9:35 AM , eVy-D-YaNa said...

||a-j.E.E||

valid lg...smpai 27hb..join la..hee~

wc~ :)

 
Related Posts with Thumbnails