Jom Join Segmen "Jom Gegar Blog Anda!!!"
2/12/2011 11:51:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Mana-mana bloggers yang nak blognya direview, mari-mari join segmen ni. Aku pun baru ja join. Aku dapat tau pasal segmen ni pun daripada entry blogger terfemes, abg BEN ASHAARI: Siapa nak blog mereka direview??

Tuan punya segmen ni kak AYU. Klik kat SINI k kalo nak join segmen ni. Tak perlu susah-susah buat entry pun, cuma tinggalkan link URL blog korg kan bahagian komen..tu ja. Senang kan? Sekarang dah makin ramai bloggers yang join lepas dipromote abg Ben. Jom-jom join meriahkan segmen ni!



This entry was posted on 2/12/2011 11:51:00 PM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 butterflies:

On February 13, 2011 at 12:18 AM , Citarasa Rinduan said...

selamat malam evy dyana

kak sangat-sangat hargai entry ini,
wah, nanti kalau ada gather2 kak belanjer kamu..
terima kasih sekali lagi yer dik

 
On February 13, 2011 at 12:26 AM , eVy-D-YaNa said...

kak ayu

mekaseh ek kak~

entry ni biasa2 ja..sj nk tlg sesama kita~ :)

bak kata bro ben..'win-win situation' :)

btw, selamat malam jgk~ :)

 
On February 13, 2011 at 12:26 AM , eVy-D-YaNa said...

kak ayu

mekaseh ek kak~

entry ni biasa2 ja..sj nk tlg sesama kita~ :)

bak kata bro ben..'win-win situation' :)

btw, selamat malam jgk~ :)

 
Related Posts with Thumbnails