Happy Birthday KHAIRI !!!
2/24/2009 05:23:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
23 Februari 2009

Happy 20th Birthday!!!

to

MUHAMMAD KHAIRI BIN ROSLIM

besday boy!~

Herm...hari ni genap la umur dia 20 tahun dah. Dah besar dah dia. ;)
Khairi, seorang tenaga pengajar kesayangan ahli2 PSSCM terutamanya PSSCM UTP.
Ramai sungguh yang sayangkan dia.
Maka, adalah beberapa orang yang dah plan nak surprisekan dia!


Part I : Persiapan dan persediaan nak surprisekan dia:

1. Rupa-rupanya abg Tajul memang nak kasi dia terkejut masa besday.
Dah plan dah nak beli kek besday.

2. Cute cupcakes with MU design

3. Kad besday


Part II : Kronologi

22 Februari 2009

Malam ni ada kelas silat dan Majlis Penerangan untuk ahli baru PSSCM UTP. Herm...aku datang kelas masa kelas dah pun habis sebab ada miting projek SE. Semua orang buat2 macam biasa. Jarum jam dah makin bergerak. Semua buat dekk ja. Seperti biasa, lepas kelas mesti keluar makan kat Sitik.

23 Februari 2009

Dah pukul 12.00 tengah malam. Aisyh..takda sapa pun kat situ yang ucapkan selamat hari lahir kat dia. Semua berlakon macam takda pa2 yang akan berlaku. Kesiannya dia. Macam pelik pun ada jugak. Trik lagi, ajak2 semua keluar makan, semua buat2 macam nak balik dah. Kononnya ada banyak esemen, penat la...macam2 lagi. Tapi sebab Mr. Pres dah ajak keluar makan jugak, kena la semua orang ikot. The best part was, takda siapa pun wish dia. Alahai~ ^_^

Dah sampai Sitik pun, semua order makanan macam biasa. Kat TV pulak ada rancangan bola. Feveret dia. Terlupa kejap kot pasal ktorg buat dekk ni. Dah pukul 1.00 lebih, ada yang dah habis makan dah pun. Tengah dia ralit tu, ktorg yang kat hujung meja senyap-senyap pegi amek kek dalam keta abg Tajul. Kak Saa dah call diorg yang kat meja, suro nyanyi lagu besday masa ktorg bawak kek ni. Apa lagi terkejut la dia!
Mungkin dia ingat semua orang dah lupa besday dia kot!~

Abg Tajul pun letak kek depan dia. Pastu ktorg pun letak kotak cupcakes tu jugak. Kotak tu masih berikat lagi dengan riben, untouched. Nak bagi dia bukak sendiri untuk lebih surprise~
Jeng3~

masa dia tengah bukak riben cupcakes..kat sebelah tu kek besday dia jugak

Ni la 36 pcs cupcakes tu. Ditempah khas dengan tema Manchester United,
sebab semua dah tau yang dia memang minat bola, especially MU ni.

Ok, dia dah sangat speechless! Bila bukak kotak cupcakes tu, tertunduk jugak dia, speechless la kot. Diorg2 ni pulak usik, cakap dia nampak 'blushing'. Pastu dia cakap "Ni bukan blushing tapi touching!" =)

"Ni bukan blushing tapi touching!"

potong kek...nyum2!~

24 Februari 2009

Masa celebrate besday kat Sitik malam tu, siyesly tak sempat nak kasi kad besday masa tu jugak sebab ramai yang tak sign lagi atas kad tu. Pastu ktorg plan nak kasi kad tu masa kelas hari Selasa. Huhu...ramai yang kata meriah sungguh celebrate besday dia ni.

kad besday besar 39 cm x 56 cm

proses nak decorate kad besday dia

masa nak amek sign ahli2 lain...
kak Didie pun eksaited dah tu!

sign jangan tak sign


YDP Cawangan Perak merangkap Penyelia kelas latihan ktorg, abg Halim pun sign jugak..
tu, sign dia yang paling besar!

bagi kad kat besday boy

comeyl kan dia~ ;P

surprise!

semoga dia hepy dengan semua surprise ni & dapat jadi kenangan sampai bila-bila~

*hepy tengok dia hepy* =D


p/s: OK, next coming 23rd pulak!!... ;P


Image Hosted by ImageShack.us

related link:
1.BESDAY KP a.k.a. ABG KHAIRI
This entry was posted on 2/24/2009 05:23:00 PM and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

17 butterflies:

On February 25, 2009 at 11:06 PM , kiera-fishies said...

heppi jugak tgok die heppi..=)

 
On February 25, 2009 at 11:45 PM , chillsberry said...

hmm hmm
hik hik ;p

 
On February 26, 2009 at 3:26 AM , mashimarossa said...

akhirnya, diyana post gak~
x sabar taw tunggu diyana post pasal besdei khairi~
ngee~~~~

p/s: next 23rd, sume org balik kampung~~! mid sem break bebeyh~

 
On February 26, 2009 at 6:12 AM , eVy-D-YaNa said...

huhu...kak saa, tapi kan gmbr tu smua xlgkap lagi..so, crta mcm xbrpa best..sbb xdpt tnjuk expression muka dia~ hehe~ ;P

 
On February 26, 2009 at 9:05 AM , Nash™ said...

aiseyman...xsmpat letak sign kat citu~

 
On February 26, 2009 at 10:56 AM , jee said...

wah2 diyana..
kalo diyana hepi tgk de hepi..
ktorg hepi tgk diyana yg hepi..
-peace-

 
On February 26, 2009 at 11:07 AM , didie ^__^ said...

wah2~~!!!

 
On February 26, 2009 at 2:30 PM , kiera-fishies said...

takpe2 diyana...
nanti kiera belikan
diyana katak satu yer..
=p

 
On February 26, 2009 at 3:39 PM , chillsberry said...

hik hik hik hik hik hik hik ;p

it teach us to put manchester united logo on top of the cupcakes. you will get it, believe me. See the pictures for urself.

hik hik ;p

 
On February 26, 2009 at 6:02 PM , sumere aka syami said...

alohaii...bestnyeerrr!!! ehmm.. ni ke ek?? my chamical romance... lala~~ s0ry.. hehe..

 
On February 27, 2009 at 1:43 AM , sy yg tak keje lg said...

hahahahahaahahahahahhaahahhahahahha.... korang semua memamg sangat comei...

yes!!! ada modal nak usik2 abg khairi (ewah).. hehehehehe.
diyana jgn marah nooooo...
mintak izin dulu nak pi usik2 dia ni...

jumpa hari ahad ni..insyaAllah

 
On February 27, 2009 at 3:10 PM , erydla said...

tu diaa . weyh , mcm ada kemajuan !
wawa . keep it up bebeh ! ;)
mcm nie arr baru challenging !
hik3 .

 
On February 28, 2009 at 1:27 AM , Saiful said...

saat itu dia terkelu,tiada bicara lahir dr kata2.hanya touching katanya.jelas dlm byangan matanya..bagai dilanda rsa suka yg berbeza.itulah khairi namanya.sedar la dia sdah dewasa,bijak mengurus tanggungjawab dlm masa..tp....ada lg yg lbih gembira,mengapakah begitu wahai "rama-rama"..hahhahhaha

 
On February 28, 2009 at 9:32 AM , eVy-D-YaNa said...

;D

 
On February 28, 2009 at 6:31 PM , anak melayu said...

humanggai~best giler siot.nyesal plak aku xde kt situ.

 
On March 2, 2009 at 8:42 AM , syue said...

wahh..bestnye..kiut gitu..hehe:)
anyway..hepi besday khairi..
buat mase ni kite sebaya lg la..hihihi..

p/s:cup cakes tu comel sgt..:)

 
On March 2, 2009 at 12:14 PM , sumere said...

huhu~~ tak dilayan

 
Related Posts with Thumbnails