PUASA = Makan + Makan + Makan lagi...
9/12/2009 01:10:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Uh....PUASA = Makan + Makan + Makan lagi....

Setuju tak korg??

Aisyhhh...

Baru 2 3 jam bukak puasa...makan lagi pastu! Tengok la kat bawah ni bukti-buktinya....

OK, hari Jumaat malam (11/9/09, 10:30pm), abg Nash ajak ktorg semua buat reunion mentor mentee. Ktorg kumpul kat kafe V5 ja. Tapi kan....abg Nash dengan bermurah hatinya belanja ktorg makan pizza!! Walaupun mentee2 ktorg 4 orang ja yang datang, tetap meriah tau!!

tadaaa~~~~
Abg Nash = Penaja pizza + Mentor yang dikasihi adik2 menteenya....
ktorg sayang Abg Nash~~
[huk3..cakap macam aku pun mentee abg Nash gak]

Jeng3~ ni haaa pizza nya~~
[ nampak macam banyak kan untuk 6 orang makan, tapi sebenarnya ktorg tapaukan gak untuk mentee2 yang tak datang ]


sebelum makan

hampir-hampir nak makan

Sambil-sambil makan, ada sembang-sembang...dah lama tak dengar cerita semua kan. Tapi tak semua bercerita pun...sebab ktorg leka dengar cerita abg Nash. Kelakar memang kelakar.

kad raya

Sebelum balik, ktorg bekalkan adik2 mentee ni semua dengan kad raya sebagai tanda ingatan. Ni antara design yang ktorg bagi. Dalam 12.30, ktorg pun bersurai, tapi sebelum tu ambil gambar dulu.


~Syafiq~Chow~abg Nash~Diyana~Wani J~Wani R~

Pastu ada lagi acara makan2 ni. Pukul 2.30 pagi ada lagi sesi sahur lak kat kafe V4. Kali ni aku pulak yang membekalkan makanan. Haaaa...makan jangan tak makan!


"Ni macam kenduri kesyukuran lepas post mortem Majlis Ijazah!"
- kata abg Jawa

Makan-makan

Betolkan PUASA = makan + makan + makan lagi??

hehe~ -_-"


This entry was posted on 9/12/2009 01:10:00 PM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

18 butterflies:

On September 12, 2009 at 5:27 PM , wani haruhi said...

hehe..suke post ni..best2!!dgr cter sday abg nash spnjg mase...hik3

 
On September 12, 2009 at 6:53 PM , eVy-D-YaNa said...

hehe....best kan! ada msa bole wat lagi! :D

 
On September 12, 2009 at 7:45 PM , waniey said...

hek3...best2..
smalam pun wani mkn n.lemak plak ngan k.keyna...
giler kuat nafsu mkn..

 
On September 12, 2009 at 11:39 PM , MINDA MELAYU said...

cmni r..dh xajk dh km y kt Klcc ni..nash mkn piza xajk..sahur xajk..jawa wat knduri pn xajk,,

 
On September 13, 2009 at 5:24 AM , Ayub.skod.mg said...

tah. x ajak pon kami yg kat kerteh ni. boring tau hari2 makan kat hotel. sesekali nak jugak balik kafe v5 T_T

 
On September 13, 2009 at 8:58 AM , eVy-D-YaNa said...

minda melayu
aiyork..bkn xnak ajak...tp kalo ajak pun sure2 xbole dtg cni...hek3~

abg ayub
mak aii...tiap2 ari mkn kt hotel..mewahnya!!~ :P

 
On September 13, 2009 at 11:31 AM , kiera-fishies said...

diyana!
sukenye tengok!

bile lagi diyana nak buat kt kitaorng pulak?

ngeee~

 
On September 13, 2009 at 4:43 PM , nuri said...

waa,banyak btol mkn, nak pizza jugak~~hehehe...

btol gak diyana ckp
adakah puasa = makan ???

renung-renungkan dan selamat mencari~~~

 
On September 13, 2009 at 10:14 PM , Airland said...

diyana nt gtau ABG NASH.. sy pun nak jd mentee dia.. (klu meeting wat kat piza lg arr)hahaha

 
On September 13, 2009 at 11:39 PM , eVy-D-YaNa said...

kiera
insyaAllah, lps balik intern kot~ hehe~
tggu la, kalo ada rezeki korg ada la nnt~ :)


abg nuri
btol tu...renung2kan la...hehe~


airland
ok, insyaAllah, nnt dyana gtau a.nash, ada org request nak jadi mentee dia! ;P

 
On September 14, 2009 at 3:08 AM , didie said...

sob...sob...sob T_T

 
On September 14, 2009 at 4:38 AM , eVy-D-YaNa said...

uh, kak didie~

jgn sdey2~~ tamo2..

hehe

nnt kalo nk strobery lg amek ek..hehe~ :)

luv u~~ ^_^

 
On September 14, 2009 at 5:14 AM , anak melayu said...

apelah nasib diri ini tidak pernah menjadi mentee.... T_T

gamba abg xde ke diyana?diyana mmg slalu xletak gmba abg...(gaya sedih)

 
On September 14, 2009 at 7:47 AM , eVy-D-YaNa said...

ha la..ha la...sedihnya dia~ ;P

ades, dh abg xhadir perjumpaan tu, mcm mana la nk ada gmbr abg..

ok, nnt next xtvt yg mana ada kta semua bersama, dyana ltak gmbr abg sorg2 dlm post tu..ok?

hehe~

 
On September 14, 2009 at 4:23 PM , Kencana21 said...

nak sedey gak la,huk2...nak jadi mentee nash...nak..nak...

 
On September 14, 2009 at 4:30 PM , eVy-D-YaNa said...

aduhai...kalo jd mentee abg Nash..mksudnya kena jadi mentee dyana jugak la...

mcm xsesuai ja..hehe~ :P

p/s: mana abg Nash ni? perlukan komen dia kot, ramai org request nk jd mentee dia ni..hehe~

 
On September 14, 2009 at 8:36 PM , Nash™ said...

huhu...

rmi abg2 yg komen2 nie sptutnya jdi mentor bg saya yg tiada ape2 nie..

xpe2, lepas ni, nex mentor mentee, korang blanje plak abg nash...
hahaha...

klu ade 10 orang mentee = kfc + mcd + pizza hut + subway + marrybrown + secret recipe + kenny rogers + burger king + sithcik & farouk + sabilah

huh, lapo2~

 
On September 14, 2009 at 10:40 PM , eVy-D-YaNa said...

haaaa...at last abg nash komen jugak!

hehe~

uhuk2..blnja abg nash?
uh, apa lg mentee2 sekalian? sila la belanja semula abg nash! hehe~ :P

 
Related Posts with Thumbnails