Demonstrasi di Mini Karnival Cawangan Perak
8/17/2009 07:23:00 AM | Author: eVy-D-YaNa
16 Ogos 2009; satu demonstrasi untuk Mini Karnival Cawangan Perak telah dijalankan di Padang Astaka Setiawan. Mini Karnival tu berlangsung dari pukul 9 pagi sampai 6 petang. Seramai hampir 100 ahli dari kelas-kelas latihan cawangan Perak telah menyertai demo ni, dengan penyertaan ahli PSSCM UTP seramai 20 orang. Komandan untuk demo ini ialah abg Rizal.

sebelum demo

sebelum demo jugak

taklimat abg Chik

berkumpul sebelum demo


di hadapan tu, abg Rizal selaku komandan


Senaman Kaedah




Serangan Serentak

Sepasang Kaki
- abg Ipe & abg Jawa

Sepasang Tongkat

Sepasang Pisau

Sistem Mata Pelajaran

Adegan Umum Senjata

Adegan Papan Sekeping


Senaman Cekak

Skuad Demo Mini Karnival


gadis-gadis ayu

Hero Lelaki Adegan Papan Sekeping - Abg Kord

Hero Wanita Adegan Papan Sekeping - kak Effa



cuba teka kawan2, ni aksi apa??
.
.
.
.
.
.
.
.

GRRAABBB!!!
ahakz!~ :P




abg Kord & abg Nazri

baby Adawiyah yang sangat comel


dapat jugak dukung baby Adawiyah


gambar paling suwwittt~

Hari yang sama jugak merupakan ulang tahun kelahiran kak Effa. Happy kan besday gurl di bawah ni? :)

tadaaaaaaaa!

besday gurl~


p/s: baca jugak di sini.

p/s 2: Kredit kepada kak DIDIE utk semua gambar2 yang smart di atas ni! :)


This entry was posted on 8/17/2009 07:23:00 AM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 butterflies:

On August 19, 2009 at 3:47 AM , didie said...

haha...yeay!!! dpt gak kredit! :P

saaaaYaNG dyana juge~!!

 
On August 19, 2009 at 8:38 AM , azuaNi kasiraN said...

ceh..xde gambo kte lg..huhuhu~~
syg diyana gak...hehehe

 
On August 19, 2009 at 6:30 PM , consultantsam said...

Salam

Dh bape bulan ekk xdemo....?

Tunggu anta repot LI dulu

 
On August 19, 2009 at 9:57 PM , SNABAW said...

TAK SABAR NAK MASUK SILAT CEKAK !

grrr , suka tengok and teringin nak jadi ahli dia .

eh , muka ko taley blah la dengan baby tu . HAHAH ! baby tu comel sangat lerr ! :D

 
On August 20, 2009 at 1:51 AM , eVy-D-YaNa said...

hehe..kak didie~, spesel for u tau!~ :D

herm, ala cian wani, nex time kta amek gambar byk2 k..

cute kn baby tu?? sgt fotogenik.. :)

 
On August 20, 2009 at 1:57 AM , eVy-D-YaNa said...

eh tertinggal...sayaaang wani gak~ :)

mwahx3~ :)

 
On August 20, 2009 at 10:53 PM , chillsberry said...

kord. senyum je dia atas papan sekeping.

 
Related Posts with Thumbnails