Kinda CAMwhoring!!
8/15/2009 04:20:00 AM | Author: eVy-D-YaNa
Dah nak dekat konvo. Lampu warna-warni pulak makin banyak terpasang kat sekitar UTP ni. Apa lagi, mari bergambar!! Macam camwhoring tapi takda la ekstrim sangat....santai & rilek2 ok!

bunting convo

masjid UTP waktu malam
- fokus lebih siket sebelah kiri k! - ;D


macam iklan TV
- k, sapa2 yang berminat nak offer diorg jadi model iklan, cepat2 kontek tau!! -


di sebalik daun


sarange
- eh, betol ka ejaan macam tu?? hehe~ -


Ooopppsss!


saayaaang kak Didie~

"eh, ada apa kat sana tu??"

jalan-jalan ambil gambar

mereka


ades, sakit kaki pulak!
rehat sebentar...

antara bakal graduan UTP untuk convo09 : abg Pingu & abg Mang

kami & Chancellor Hall


gambar ni macam smart!

apakah ini?

lagi, apakah ini?

si pemilik moto! poyo~
ahakz!~


1. Terima kasih kepada semua model2 penggambaran gambar2 penerbitan sekitar convo09 UTP.

2. Di kesempatan ni nak ucap TAHNIAH dan selamat maju jaya untuk mereka yang akan grad dalam convo09 ni, terutamanya ahli2 PSSCM UTP.

3. Sehingga bertemu lagi pada masa akan datang....tata~

This entry was posted on 8/15/2009 04:20:00 AM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 butterflies:

On August 19, 2009 at 1:28 PM , azuaNi kasiraN said...

ape yg smartnye gambo keri n abg jawa 2...keri mcm tahan kentot je..hahahahahaha.........

 
On August 19, 2009 at 4:45 PM , mashimarossa said...

Wah! Cambest jek~
rugi x join sekali~
adeh deh

 
On August 19, 2009 at 10:00 PM , SNABAW said...

babe !!!
gambar last skali tu sapa ?
nak kenai ar .
hahah !
moto tu moto 135 LC ke ?
waaa ~ aku suka gila babeng kat moto tuuuu ! kaler hijau pergh , chunnn !
and abg yg abg cord and abg nazri dok wat tu ? kontroversi saja .
ngeh4. :)
and aku ta caya . Ang pakai tgn 3suku ye ?
heheh .
ehem3 .

 
On August 20, 2009 at 1:48 AM , eVy-D-YaNa said...

hehe...ntah la wani,..gmbr tu buat diorg nmpk mcm innocent...kui3~ :D

xpa2 kak saa, nnt bla UTP disimbahi cahaya lampu lg, kta pn amek gmbr2 rmai2 jgk k.. :D

eh, tak la wei..baju tu tgn pnjang la, aku sentengkan...hehe~ ;P

 
Related Posts with Thumbnails