Menipu? Tak kot!
8/19/2009 01:37:00 AM | Author: eVy-D-YaNa

Hati memang tak pernah menipu kan???

YA! hati memang tak pernah menipu.

Jadi, itu petanda apa??


Kalo dari dulu sampai sekarang bole rasa, itu dipanggil apa?

Kelebihan?

apa ni...

Apa yang perlu dibuat kalo sesuatu yang selalu menggembirakan
pada masa yang sama turut melukakan?

sudahlah...sudah, jangan fikir lagi.

huhu

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..........


dah la, tolong jangan layan post ni.

Ngarut ja banyak...
keliru jiwa kacau + emo~tak~pasal2 yang sangat tak logik.

huk3.

***

p/s 1: tenanglah hati, tolong la...

p/s 2: pergilah...pergi jauh-jauh ok.

p/s 3: biarlah...tak penting pun kan?


p/s 4:
*_*"


-The End-



This entry was posted on 8/19/2009 01:37:00 AM and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 butterflies:

On August 19, 2009 at 3:09 AM , chillsberry said...

tak. tak. tak layan pun entri ni. hehe :D

 
On August 19, 2009 at 3:20 AM , eVy-D-YaNa said...

ok

 
On August 19, 2009 at 4:39 PM , mashimarossa said...

dah lama kita tak share cerita...
kenapa emo sangat neh eVy?
come on..cheer up~
nak kak saa hantarkan video "XoXO gossip Girl" smalam ke?

 
On August 20, 2009 at 1:51 AM , eVy-D-YaNa said...

uh, video yg comel tu...bole gak..hehe~ :D

 
On August 22, 2009 at 9:28 PM , consultantsam said...

Salam

Jiwa kaco baca selawat nooo...

 
Related Posts with Thumbnails