Time necessity
8/21/2009 12:00:00 AM | Author: eVy-D-YaNa


I
need time to understand.

To forget and to move on.


I'm sorry, then.

***

p/s 1: to think of.
p/s 2 : only time.
p/s 3: will be back.



This entry was posted on 8/21/2009 12:00:00 AM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 butterflies:

On August 21, 2009 at 1:43 AM , chillsberry said...

bergerak ke mana tu evy?

 
On August 21, 2009 at 1:04 PM , yunyung said...

pegi spa best!! nnti kite pegi lagi yeh~ sya nak try bende lain pulak.. hehehehe~

 
On August 21, 2009 at 1:31 PM , eVy-D-YaNa said...

evy tak pegi mana2 la a.amin...evy still ada kat sini..
move on tu mcm teruskan kehidupan...I'll be ok, huhu~ :)

kak effa~
ya2...nnt kta mesti kena pegi spa tu lagi..diyana n kak didie kan dah tempah pakej..nnt mari kita buat facial ramai2 tau!~ :D

 
On August 21, 2009 at 3:07 PM , queserasera said...

slmt~ :)

 
On August 21, 2009 at 3:54 PM , SNABAW said...

ada ar nie yang jadi .
dah2 , ang gi baca post aku pasal too little to not over you .
aku rasa okie lepas kata2 tu aku baca . :)

 
Related Posts with Thumbnails