Contest Foto Kiut ^_^
1/05/2011 10:45:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Join contest lagi...kali ni Contest Foto Kiut ^_^ lak. Aku memang suka la kalo melibatkan benda-benda yang cute & sweet. So, apa lagi...join la! Kalo korg nak join gak, bole klik sini.


banner contest
 
Syarat-syarat penyertaan:
  1. Mesti la ade blog sendiri.  - done!
  2. Follow blog Ka-Ching Preloved & Lipat's Bundle. - done!
  3. Letak banner kat side bar dgn kat entri dan linkkan terus ke contest ni. - done!
  4. Buat entri simple tentang contest ni dan upload gambar yg PALING KIUT yg korang ade. Tak kesah la gambar adik ke, jiran ke, mak korang ke, ramai-ramai ke, diri sendiri ke...asalkan yg KIUT MIUT ^_^  - done! ada kat bawah tu haaa....
  5. Sape-sape pun boleh join.. Lelaki/Perempuan.
  6. TIADA had umur ^_^
  7. Tinggalkan link kat comment tau! - done!
Pemenang akan dinilai berdasarkan gambar yang PALING KIUT
Tarikh Tutup Penyertaan Pada
31hb Januari 2011


So, ni la gambar paling kiut miut yang aku rasa ada dalam simpanan aku buat masa ni. Gambar diri sendiri ja pun. Harap-harap menang la ek! hee~



Uh, yang sangat best pasal contest ni ialah kita takyah tag orang. So, takda la nak pening2 fikir nak tag sapa..hehe~ 



This entry was posted on 1/05/2011 10:45:00 PM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 butterflies:

On January 22, 2011 at 11:10 PM , Hidaya Sarbini said...

hai..nk invite awk join contest saya =)

http://dayasarmila.blogspot.com/2011/01/contest-when-raining-day.html

 
Related Posts with Thumbnails