Menang GA Wardah Ilmu! Yeay!
1/07/2011 10:41:00 AM | Author: eVy-D-YaNa
Semalam aku dah dikejutkan dengan satu berita ni. Aku dapat mesej ringkas kat shoutmix aku tu. Rupa-rupanya aku menang Giveaway Wardah Ilmu. Tempat pertama pulak tu! Keputusan tu bole tengok kat entry ni, Keputusan GA. Ni pulak entry penyertaan aku,  Wardah Ilmu First GiveAway. Siyes tak sangka beb! Pertama kali aku menang ni, memang terharu gila aku dapat first lak tu. ALHAMDU LILLAH~ :)
 
Tempat pertama - eVy-D-YaNa

Sebelum ni aku ada jugak gurau-gurau dengan tuan punya giveaway ni. Nama ktorg sama, cuma dah dikomersialkan, bak kata beliau. So, aku gurau la dengan dia, sebab nama ktorg sama, peluang aku nak menang tu kira tinggi la kan..hehe~ Masa ni main-main ja, tapi tak sangka pulak menang betol-betol. Eh tapi jangan silap, aku menang ni bukan sebab nama ktorg sama tau, sebab beliau guna random engine untuk pilih pemenang. Jadi semua peserta punya peluang nak menang tu sama k...


Ucapan untuk si tuan punya blog, kak Dieyna
terima kasih banyak-banyak untuk hadiah misteri tu. Eksaited pulak nak tunggu hadiah tu sampai! hehe~




This entry was posted on 1/07/2011 10:41:00 AM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 butterflies:

On January 8, 2011 at 5:47 AM , Ismi Huda said...

Tahniah dyana. Rezeki thn baru

 
On January 8, 2011 at 9:49 AM , eVy-D-YaNa said...

Alhamdu Lillah~ mekaseh kak huda :)

 
On January 8, 2011 at 9:12 PM , Dieyna said...

bestnyer.. ader entri khas lg.... hehe tunggguuuuuuu....

 
On January 9, 2011 at 8:13 AM , eVy-D-YaNa said...

:)

 
On January 9, 2011 at 6:44 PM , Mr. TN_SkY said...

wah!..congrats! =_=

 
On January 9, 2011 at 7:04 PM , eVy-D-YaNa said...

Mr. TN_SkY,
thanks~ =)

 
Related Posts with Thumbnails