Wardah Ilmu First GiveAway
12/14/2010 08:58:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Herm, kali aku kena tag dengan seorang kakak senior kesayangan aku, kak Huda. Tag dia rupanya giveaway (GA) daripada blog Di Sini Ruangku Berkongsi. Saja ja nak join ni...jarang sebenarnya join GA tapi teringin..hehe~ Meh kita tengok apa syarat2 GA ni meh...



 
 
1. Peserta giveaway ini mestilah follower blog ini ( kalau belum follow, sila2kanlah menjadi follower yer...)

2. Peserta juga perlu like halaman "Best Tupperware" (klik je link ini dan tekan butang like yer)

3. Anda perlu sediakan satu entri khas berkenaan giveaway di blog masing- masing. (copy paste entry saya ni pun takpe, cuma pastikan link syarat no.2 tu sama ye, nanti saya cek)

3. Tagkan entri ini kepada 5 orang rakan anda. (lebih pun takpe)

4. Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 Disember 2010

5. Sahkan penyertaan korang di ruangan komen, pastikan entri yang korang dah buat diberikan linknya terus. Senang skit saya nak menjenguknya..

Tiga orang peserta yang bertuah akan menerima HADIAH MISTERI.... 
So, orang2 yang aku nak tag...herm sapa ya?
Ni bole kot...

1. Snabaw @ snabaw.com

2. wani @ kisah aku!!


4. kak ina @ da.Life.of.Asotoko

5. angah izza @ mimpi yang sempurna
 
 
Harap2 entry dyana ni dapat la perhatian sis dieyna ya! hehe~ 
Monang pun sodap ni!  
Menang la, menang la....eksaited!!!
This entry was posted on 12/14/2010 08:58:00 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 butterflies:

On December 15, 2010 at 8:24 AM , Ismi Huda said...

ok. tq dyana. jgn lupa tinggalkan comment kat blog kakak ni and bagi link entry dyana ni. nama kakak ni dayana juga. harap2 ade tuah la ye =)

 
On December 15, 2010 at 9:42 AM , eVy-D-YaNa said...

hehe~

dah2, dah tinggalkan dah link kat situ...hrp2 ada untung nasib nak menang..

hehe..tu la perasan jgk..kalo dia xperasan nama sama, nnt nk highlight kat dia..kui3~~ :D

 
On December 19, 2010 at 3:24 PM , Dieyna said...

hehe nama kita serupa lah tapii telah dikomersialkan hehe

nanti jenguk blog akak ye, ada update nombor penyertaan....

 
On December 19, 2010 at 10:09 PM , eVy-D-YaNa said...

hehe...tu la...komersial2~ :)

hrp2 ada hrpn menang ni...tuah nama sama...hehe~ ;P

 
Related Posts with Thumbnails