Aku Mahu Topup FREE
12/17/2010 04:17:00 PM | Author: eVy-D-YaNa

Aku kena tag lagi untuk join contest, kali ni ditag semula oleh myss mimi
Contest ni sebenarnya dianjurkan oleh Humble Modest

Cara-cara untuk join ini contest 
(copy paste daripada blog Humble Modest)
 
     + Korang semua mestilah menjadi followers aku and like page facebuk aku terlebih dahulu ..
     + Buat satu entri mengenai contest ini .. Pastikan tajuk entri tersebut ialah "Aku mahu topup FREE !!"
     + Letakkan banner contest ini didalam entri tersebut
     + Tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen ini
     + Tag beberape orang bloggers yang lain .. minimum 2 and maximum 5
     + Akhiri entri tersebut dengan Assalamualaikum bagi yang islam .. Dan yang non-muslim pula Salam sejahtera
     
Tarikh tutup contest ini adalah pada 17/1/2011
Jadi korang semua mempunyai masa yang amat panjang untuk join contest ini .. 

Pemenang akan ditentukan menerusi cabutan bertuah .. !!
Banya-banyak kan lah berdoa yer supaya korang dapat topup free ni ..

Hadiah Utama - Topup RM20
Hadiah Kedua - Topup RM10
Hadiah Ketiga - Topup RM5   
 
***
So yang aku nak tag sekarang ni:
2. wani
 
 
 
ok, done...ASSALAMUALAIKUM~ :)

This entry was posted on 12/17/2010 04:17:00 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

11 butterflies:

On December 17, 2010 at 5:00 PM , misz sheyla said...

visit

 
On December 17, 2010 at 5:32 PM , myssmie said...

gud luck dear!!
u know what, i will tag u again!! haha...

 
On December 17, 2010 at 7:09 PM , teema chan said...

gooooooodluck ! dah dapat topup free tu share la yea :D

 
On December 17, 2010 at 10:52 PM , eVy-D-YaNa said...

misz sheyla,
thanks sggah sni...nnt sy sggah blog awk plak ek~ :)

myssmie,
kena tag lg? hehe~ ok...

teema chan,
nak share?? hehe..bole2~ :)

 
On December 17, 2010 at 10:57 PM , Nash said...

good luck diana!

a.nash dh pernah menang contest. hehe. syok2...

latest entri: Aku, Sextant dan Dot Dot Dot

 
On December 17, 2010 at 11:01 PM , eVy-D-YaNa said...

abg nash,

tu la tau a.nash menang..

ni yg nk mencuba naseb ni..menang topup pun layaaaan ja~ hehe~

thanks tau wish gudluck! ;D

 
On December 18, 2010 at 7:23 PM , hamzah ian said...

wahh.. contest2.. nice..

 
On December 19, 2010 at 1:28 AM , humblemOdest said...

gud luck ,,
doa banyak2 yer

 
On December 19, 2010 at 11:25 AM , eVy-D-YaNa said...

hamzah,
join2...

humblemOdest,
huuu...insyaAllah~ :)

 
On December 19, 2010 at 4:41 PM , Heidi Shafiq said...

aku gune postpaid cmner?

 
On December 19, 2010 at 10:12 PM , eVy-D-YaNa said...

heidi,
haaa...itu kta kna tnya penganjur..
tp cm confirm ja xdpt..hehe~ ;P

 
Related Posts with Thumbnails