Photoshoot ala DIVA!
12/25/2010 02:24:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
OK, entry ni mungkin agak lewat kalau nak ikutkan tarikh sebab photoshoot ni dah berlaku sebulan yang lepas, masa raya haji. Aku tak sempat nak updet pasal ni sebab masa tu aku tengah sibuk exam dan tak sempat nak edit gambar-gambar ni. Ni bila dah mula cuti, baru ada peluang nak updet entry2 yang dah lama tersadai dalam draft...huhu~

Herm, masa raya haji hari tu, aku dan coursemates aku tak dapat balik bercuti sebab ada exam paper lusanya. So, kononnya taknak sedih2 masa raya tu, semua pakat nak sambut raya haji kali ni ala perantauan macam tu...hehe~ lagipun ni saja satu-satunya raya yang tinggal untuk ktorg sambut sebelum grad tahun depan insyaAllah~ 

Pagi2 raya tu macam biasa la, pergi sembahyang raya kat Masjid UTP. Macam ni la lebih kurang suasana kat dalam Masjid UTP masa tu.









Lepas balik dari masjid, ktorg makan-makan dulu. Malam sebelum tu, ktorg semua bertungkus lumus jugak masak macam-macam untuk dimakan masa raya tu...menu utama mi bandung Muar oh. Pastu ada banyak lagi la menu sampai tak tersebut kat sini...heee~ 

Lepas makan pulak, semua siap-siap, yang mana dah siap awal pagi tu, touch up kasi up lagi! ah-ha!~ ktorg plan nak buat PHOTOSHOOT ramai-ramai sekeliling UTP. Walaupun kamera tak la secanggih DSLR tu, tapi tetap HOT okayh!! 

Jom2 layan gambar ktorg berposing utk photoshoot ni...perkenalkan...semua coursemates aku..


Lokasi 1: Tempat parking Village 5




Lokasi 2: Tasik depan Masjid UTP


model kontroversi..hee~


si manis - si manis browny


ada gaya2 ANTM tak? hehe~

candid, but nice indeed.
sangat spontan

peace

sweetie~
  Lokasi 3: Pondok pakGad

 






pakGad2 pun kena paksa dengan ktorg kena posing sekali!

Lokasi 4: Sekitar Masjid UTP



Lokasi 5: Dewan Chancellor UTP
 
"Kami pencinta alam" ;)

love this one!

Gambar Rasmi Kami
"Salam AidilAdha" - ucapan terlewat drpd aku..hehe~

Hope korg semua enjoy tengok gambar-gambar kat atas. Thanks for reading! :)


This entry was posted on 12/25/2010 02:24:00 PM and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 butterflies:

On December 26, 2010 at 9:47 AM , Amni said...

cantik! =)

 
On December 26, 2010 at 2:53 PM , eVy-D-YaNa said...

amni,
mekaseh~ ;)

 
On January 1, 2011 at 9:01 PM , asotoko said...

suka la gamba2 korang. serius suka!!! :D

 
On January 1, 2011 at 10:13 PM , eVy-D-YaNa said...

mekaseh kak ina!! ;D

 
Related Posts with Thumbnails