My Lovely Friends Photo Contest
12/06/2010 08:00:00 PM | Author: eVy-D-YaNa
Hi everyone!
 
 


 


Uh, haa...ni first time aku nak join contest dalam blog. Selama ni asyik tengok orang lain yang join. Kali ni setelah dijemput oleh mummycute, terasa nak join pulak My Lovely Friends Photo Contest ni. Lagipun mudah sangat2 contest ni, tak payah nak tulis entry panjang2 bagai. Cuma perlu jadi follower mummycute dan tinggalkan link ja kt entry contest mummycute ni. Simple kan? 
Kalo korg pun nak join sama, meh la sini.  

Dateline contest ni 11 Disember. Cepat2, sempat lagi ni.. http://www.emocutez.com
 
 
Harap-harap MENANG la ya!!!~ yeay! 

This entry was posted on 12/06/2010 08:00:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 butterflies:

On December 6, 2010 at 8:25 PM , aZLiNa aZiZ said...

Dyana, begitu senang? Isk, macam nak join je. Tapi sempat ke tak ni ek?

 
On December 6, 2010 at 8:32 PM , eVy-D-YaNa said...

sempat2...smpai 11 dec ni...lupa pulak nk ltak dateline dlm entry..
k2, update skrg...hee~

sis, sila join..sng ja! =)

 
Related Posts with Thumbnails